2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ن دیگه مگه نمیدونی فقط زنا بدن،مادر شوهر،جاری،خواهرشوهر ،شوهر طفل معصوم که گناهی نداره اینجا

من کلا میگم شوهرم مقصره 

من ک نمیتونم جلویه همه ی زنا وایسم 

اما شوهرم اون ک میدونست خط قرمز من چیه میدونست چقد سر این مسئله حساسم اون چرا اینکارو کرد

کسایی که میگن علت خیانت فلانه وفلان !بدانید وآگاه باشید خیانت هیچ دلیلی نداره تنهادلیلش هرزگی وحیوان ...

اره 

عوامل بیرونی تاثیر زیادی نداره 

مگر در حال خاااص 

وگرنه تو حالت عادی به درک طرفین از تعهد ربط داره

دارم حتی از پیامش هم عکس گرفتم گفتم حق طلاق گفت میدم  گفتم سه دنگ خونه گفت شش دنگ میزنم  ...

درست اما اینارو بگیر حتتتتما. حضانت بچه م بگیر.

پیگیر شو به شوهرت بگو اگه ریگی به کفشت نیست بریم رودر رو با زنها ببینم چقدر راست میگی. ولی خونه بنام بزن حتما حتما حتما

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
کسایی که میگن علت خیانت فلانه وفلان !بدانید وآگاه باشید خیانت هیچ دلیلی نداره تنهادلیلش هرزگی وحیوان ...

خدا میدونه 

اقلا برا من یکی نباید دنبال علت باشن ن جنسی کم گذاشتم ن خونه داری ن هیچییییی 

همیشه وقت خونم مثل دسته گل

همیشه وقت نیازاشو اونجور ک میخواست براورده میکردم 

پس اصلا نباید بگن علتش فلانه 

من میگم ب ذات خوده ادم بر میگرده

دارم حتی از پیامش هم عکس گرفتم گفتم حق طلاق گفت میدم  گفتم سه دنگ خونه گفت شش دنگ میزنم  ...

ناراحت شدم واست فقط حواست باشه خدای نکرده  زگیل تناسلی نگرفته باشه ونگرفته باشی اینو دیگه کجای دلت بخوای بذاری خودت ببرش یه دکتر درست درمون

اقاتون چکارست؟

خیلی زنا به بهانه خرید میان مغازه برای نازوعشوه..به جوری خودشون رو قالب میکنند.خدالعنتشون کنه..

بخدادیروز من رفتم برا خرید دیدم باچشمام ک چقدزنه عشوه میومد و همش میخاس خودش رو به مرده بچسبونه اون بیچاره هم خجالت میکشید نمدونست چی جواب بده.

اولش فکرکردم حتی زنشه بعددیدم نه بابا

تازه زنه بچه هم داشت

طرف شوهرشو ول کرد اومد شوهر دوستشو گرفت..چرا 

چون شوهرش پول نداشت این پولدار بود

با دوتا بچه شوهرشو ول کرد

مجازی دوست شدن با هم و بعدش عقد مخفیانه

دنیا خیلی خیلی داره کثیف میشه

⚘خدایا شکرت❣
ناراحت شدم واست فقط حواست باشه خدای نکرده  زگیل تناسلی نگرفته باشه ونگرفته باشی اینو دیگه کجای ...

واااای نه شکر خدا اصلاااااا ب اونجا نکشیده وگرنه تا الان نمیزاشتم جون نو بدنم بمونه😭

من کلا میگم شوهرم مقصره  من ک نمیتونم جلویه همه ی زنا وایسم  اما شوهرم اون ک میدونست خط ...

درسته عزیزم واقعا عذاب اوره ولی فک کنم چیز زیاد ریشه ای بین شون بوده باشه همین که شوهرت متوجه شده خودش خوبه .همه ی امتیازها رو از شوهرت بگیر اصلا نگو هیچی نمی خوام حتما هر چی گفت به اسمت می زنه پیگیر باش باید بفهمه هر اشتباهی تاوان داره ولی از ته قلبت چون اولین باربود ببخشش نه بر ای شوهرت برای قلب خودت تا آورم بشی خب انسان جایزالخطا هست خدا که نیست .خدابا همه بزرگیش ببین چقدر بخشنده هست.

......

تو میدون نده ب این خرابا پاشو ی دوش بگیر ی رژ قرمز بزن کاراتو بکن  پاااشوووو پاشوووو ی ناهار ...

با شوهره چکار کنه؟؟؟ زنه یه سر قضیه س سر دیگه ش شوهرشه. رژ بزنه غذا هم درست کنه واسش. فقط حواسمون باشه اگه یه زن هرزه س و وارد زندگی یه مرد زندار میشه مرده هم آنقدر هرزه هست که تن به این خیانت داده و سر نخو گرفته. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀