2777
2789
عنوان

پروتز سینه

28961 بازدید | 168 پست

خواستم تجربه ام رو بعد از پروتز سینه بگم شاید به درد کسی بخوره .

حدود ۲۰ روزه جراحی کردم چون بعد شیردهی سینه هام کمی افتاده و تحلیل رفته بود .خیلی نگران بودم کلی توی پیج ها دنبال نظرات و تجربیات بودم ‌.ولی خداروشکر خوب انجام شد .فقط اینکه پروتز روی عضله باشه یا زیر عضله خیلی متفاوته و برای کسانی که بافت سینه خیلی کمی دارن زیر عضله میزارن و برای کسانی که بافت به اندازه کافی باشه روی عضله قرار میدن .من سایز سینه ام حدود ۷۰ بود قبل پروتز و یکمی افتادگی داشت اما بعد از معاینه پزشک گفت ۳درجه داره که مال من افتادگی درجه ۱بود که نیاز به لیفت نداشت . دردش خیلی کم بود شاید بخاطر اینکه روی عضله بود .فقط ۱روز درد داشتم اونم توی بیمارستان با داروهایی که میدادن بهم از بین میرفت و تا ۱۰ روز دارو میخوردم که همون دارو ها باعث میشد درد نداشته باشم .فقط تا ۲روز موقع دراز کشیدن و بلند شدن یه کوچولو اذیت داشت 

منم دقیقا یک ماه و یکروز هست انجام دادم، زیر عضله پرواز گذاشتم، هیچ درد و مشکلی از اپل نداشتم، فقط همون خوابیدن و دراز کشیدن بود که الان دیگه صاف میتونم بخوابم. عمل راحتیِ، خوشحالم انجام دادم. مال شما مبارک باشه.

چند سی سی هست و از کدوم برند؟ کجا جراحی کردید و چقدر هزینه تون شد؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکتون باشه خانوم، به سلامتی و دل خوشی!

جراحی من تو رشت حدود ۷۵ تومن شد، من منتور گذاشتم اسم مدلش إچ پی ۴۰۰ هست، گرد.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
منم دقیقا یک ماه و یکروز هست انجام دادم، زیر عضله پرواز گذاشتم، هیچ درد و مشکلی از اپل نداشتم، فقط ه ...

عزیزم من ۱۰ روزه عمل کردم زیرعضله گزاشتم چقد طول میکشه ورم بالاش بخوابه حرکت کنه سمت پایین بره سرجاش؟هنوز بیشتر حجمش بالای سینه و زیربغلمه

عزیزم من ۱۰ روزه عمل کردم زیرعضله گزاشتم چقد طول میکشه ورم بالاش بخوابه حرکت کنه سمت پایین بره سرجاش ...

سلام خواهر

صبحتون بخیر

تقریبا ۲ ماه طول میکشه

گِن‌ من دو تکه بود و یه باند هم بالای گن از زیر بغلا میگذشت ‌و با دوتا چسب به هم متصل میشد که باعث میشد پروتز بیاد پایین و اینکه دکتر به من گفت دیگه مثل قبل برو حموم و زیر دوش لپ بالای سینه رو ماساژ بده هم دردش کم میشه و هم میاد پایین و سر جای خودش قرار میگیره. مال من دیگه ۶ ماه شده. الان تازه فهمیدم 🤣🤣🤣🤣🤣

سلام خواهرصبحتون بخیرتقریبا ۲ ماه طول میکشهگِن‌ من دو تکه بود و یه باند هم بالای گن از زیر بغلا میگذ ...

سلام

مرسی عزیزم لطف کردی 

فقط ی سوال دیگه دارم الان ۱۴ روز شده ولی هنوز میترسم از فرم و سفت بودنشون..شما همراه گن، از این باند های کشی که بالای سینه بسته میشد هم بستین؟

دکتر من هیچی بهم نمیگه همش خودم دارم میگردم.

تازه بخیه هامم جذبی نیس یکشنبه قراره بکشه ولی هرجا میبینم نوشتن بخیه هاشون جذبیه🥺

سلاممرسی عزیزم لطف کردی فقط ی سوال دیگه دارم الان ۱۴ روز شده ولی هنوز میترسم از فرم و سفت بودنشون..ش ...

فداتون شم

هنوز قیافه و اندازه شون خیلی بده، خیلی بزرگ هستن، تا حدود ۱/۵ ماه طول میکشه، صبور باید بود، بهشون اصلا توجه نکنین

دوم که گن من همون باند کشی بالای سینه رو داشت و یه گن تاپی. یعنی دو تیکه بود. اون باند برای اینه که پروتز بالاتر نره و بیاد پایین، سر جاش قرار بگیره. سوم درمورد بخیه، یکنفر دیگه هم گفتن بخیه کشیدنی داشتن، من اصلا بخیه نداشتم، یعنی اصلا نفهمیدم چجوری دوتا بخش زیر سینه رو به هم وصل کردن، یه خط صورتی داشتم از همون اول. کرم ترمیم کننده اسکار استاتیک بهم دادن و هنوزم هنوزه، با اینکه ۶ ماه گذشته….

فداتون شمهنوز قیافه و اندازه شون خیلی بده، خیلی بزرگ هستن، تا حدود ۱/۵ ماه طول میکشه، صبور باید بود، ...

روزی ۲ بار زخم رو با پد نم دار و شامپو‌ بچه میشورم و خشک میکنم و کرم میزنم.