2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 29063 بازدید | 168 پست
منم دقیقا یک ماه و یکروز هست انجام دادم، زیر عضله پرواز گذاشتم، هیچ درد و مشکلی از اپل نداشتم، فقط ه ...

عهه چه خوب که با اینکه زیر عضله بوده درد نداشتید....من فکر میکردم زیر عضله خیلی درد داره و دوران نقاهت طولانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی ۲ بار زخم رو با پد نم دار و شامپو‌ بچه میشورم و خشک میکنم و کرم میزنم.

سلام 

عزیزم من الان دوماه شد ک زیر عضله گزاشتم

هنوز نوکشون‌پایبنه تازه سمت چپی یکم پایین ترم هس مال شماهم اینجوری بود؟

تازه هنوز مث نمونه عکسا گرد و برجسته نشده به جای گرد بیضی مونده انگار بالاش هنوز ورمه 

خیلی نگرانم ک اینجوری بمونه مخصوصا نوکش...نوکشون اصلا وسط نیس پایینه ....از نیم رخ هم نگاه کنی کلی بالاشون‌ورم داره 😭

سلام عزیزم من الان دوماه شد ک زیر عضله گزاشتمهنوز نوکشون‌پایبنه تازه سمت چپی یکم پایین ترم هس مال شم ...

سلام قشنگم

آره فدات شم، هنوزم ورم داره، از این به بعد، یعنی بعد ۲ ماه هست که شکلش درست میشه، از این به بعد هر روز قشنگتر میشه. شاید درخصوص نوکش شما وسواس دارید، نمیشه که بالا و پایین، دکتر اندازه گیری میکنه، نقاشی میکشه، خودتون بد و قوزکرده نمیایستید؟ مثلا شانه راست من یه سانت کوتاهتر از شانه چپ منه، تو اندازهگیری خیاطی هم کاملا مشهوده، شاید شما هم این مشکل رو دارید. کِی میرید دیدار دکتر؟ الان باید برید بعد ۲ ماه!

الان تازه داره میاد پایین و گرد و برجسته میشه،

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام قشنگمآره فدات شم، هنوزم ورم داره، از این به بعد، یعنی بعد ۲ ماه هست که شکلش درست میشه، از این ب ...

راس میگین؟

خیالم راحت شد 

خوشگلنا ولی سینه ها هنوز پایین نرفتن ک نوکشون وسط بیاد

عزیزم من ۱۰ روزه عمل کردم زیرعضله گزاشتم چقد طول میکشه ورم بالاش بخوابه حرکت کنه سمت پایین بره سرجاش ...

سلام عزیزم خوبی

ببخشید من هم حدودا سه ماهه میخوام پروتز کنم اما انقدر که دکتر رفتم وهرکدوم بهم یه راهنمایی کردن کاملا گیج شدم 😢

چندتا گفتن روی عضله چندتا گفتن باید لیفت کنی ودوتا اخری هم گفتن دوال پلن وزیر عضله اما زیر سینت چون یه کم افتادگی داری شل میشه 

ایا برای شما هم الان افتادگی داره وشل شده خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید دوست عزیزم

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
سلام قشنگمآره فدات شم، هنوزم ورم داره، از این به بعد، یعنی بعد ۲ ماه هست که شکلش درست میشه، از این ب ...

سلام عزیزم خوبین منم میخوام ۳ماهه پروتز کنم اما ازاینکه زیر عضله بزارم یاروی عضله خیلی تردید دارم هربار که دکترجدید میرم یه چیزی میگن شما پیشه کدوم دکتر عمل کردین و ایاسینتون افتادگی هم داشت اخه برای من حجم سینم خیلی کمه وچون شیر دادم به مقدار افتادگی داره چندتا از دکتررجب پور وحجتی گفتن بین فاسیا برات میزاریم اما لیفت نمیخواد سینت  اما رجبی گفت سینت خیلی بالا نمیاد من گفتم میخوام فاصله شونم باسینم خیلی زیاد نباشه ویه چیزه متوسط بشه بازم رفتم دکتر حسن زاده وترحمی گفتن پروتزت رو دردوال پلن میزاریم اماسینت اولش خیلی بالا میاد وبعد شش ماه پایین میاد اما دراخر زیر سینت کمی شلی روش میمونه چون سینت کمی افتادگی داره که من چون نمی دونم چه اندازه شلی میمونه نمیتونم تصمیم بگیرم پیشه کدوم برم وخیلی میترسم 

میشه شما که عمل کردین بگین ایاشما شیردهی وزایمان داشتین و الان شلی زیر سینه دارین یاخیر ؟ 

راس میگین؟خیالم راحت شد خوشگلنا ولی سینه ها هنوز پایین نرفتن ک نوکشون وسط بیاد

عزیزم پیشه کدوم دکتر عمل کردین ایا شیردهی هم داشتیم ؟

سلام عزیزم خوبین منم میخوام ۳ماهه پروتز کنم اما ازاینکه زیر عضله بزارم یاروی عضله خیلی تردید دارم هر ...

سلام عزیز جونم

من ۳۹ سالم هست، زایمان و شیردهی نداشتم. سایز سینه ام خیلی کوچیک بود، به زور ۷۰ میشد، و خب افتادگی هم داشت، بالاخره سن تاثیر داره. منم زیرعضله پروتز گذاشتم، الان سینه ام سفت و محکم هست. اولا پروتز خیلی بالا بود، الان بعد ۸ ماه، دیگه اوندن پایین و شکل نهایی رو گرفتن. من رشت جراحی کردم، دکتر علیرضا فدایی. خیلی هم راضی ام. باید به دکترتون اعتماد کنید، بهشون بگید که بزرگ‌ترین ستیز که توی قفسه سینه تون جا میشه رو بزارن، اینهمه داریم خرج میکنیم و اینا هم دائمی ان، دوفردای دیگه عضله خودمون هم آب میشه، یه چیزی بمونه برامون. دکتر به من گفت برای پروتز یک سانت از بغل و یک سانت از وسط سینه باید خالی باشه، پروتزها هم هرچی بزرگ‌تر میشن، به قطرشون اضافه میشه نه به بلندی و برآمدگیشون. مال من منتور hp400 هست، قطر پروتزم ۱۲، ارتفاعش ۵ هست، یعنی فقط ۵ سانت به برآمدگی سینه ام اضافه شده، هرچی بزرگی هست، رفته توی حجم سینه ام. نمیگم بده ها، خیلی خیلی خوشکل هست، ولی خب کاش پروتزی بود که برآمدگی سینه ام بیشتر میشد، من یقه باز پوش نیستم، الان اگه تاپ یقه باز بپوشی، لپ سینه میزنه بیرون و واقعا زیباست!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام عزیز جونممن ۳۹ سالم هست، زایمان و شیردهی نداشتم. سایز سینه ام خیلی کوچیک بود، به زور ۷۰ میشد، و ...

نازنین جان من سینم سایزش الان ۶۵هست  وبهم دکترا گفتن ۳۷۵سیسی منتور uhpکه همون برجسته تره گفته میشه تا ۴۰۰سیسیی کافیه 

عزیزم می دونید الان چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که توی زیر عضلع همون دوال پلن پروتز رو بزارم یا بین فاسیایا همون روی عضله 

شما کدوم رو انجام دادین عزیزم میشه پیامه دوستیمو قبول کنید یه سوالی داشتم که اینجا نمیتونم مطرح کنم😅

سلام عزیزم خوبیببخشید من هم حدودا سه ماهه میخوام پروتز کنم اما انقدر که دکتر رفتم وهرکدوم بهم یه راه ...

سلام

من اصلا سینه نداشتم صاف بود واسه همین زیرعضله مناسب بود و افتاده نمیشه الان اوکیه بالاس

شما اگه بافت سینه داری افتادگی هم داری اگه زیر عضله بزاری یکم بگذره پروتز بالا میمونه سینه ی خودت میوفته دوطبقه میشه...رو عضله بزار که اگه سینت افتاد یه افتادگی طبیعی درست شه