2777
2789
عنوان

چشم زدن

489 بازدید | 55 پست

شما به چشم خوردن اعتقاد دارید ؟!

من ۲ سال بود داشتم ورزش میکردم بدووون هیچ مشکلی بازوهام بزرگتر شده بود ذوق داشتم به همه دوستام نشون میدادم به دوست صمیمیم هی نشون میدادم بعدشم یه عکس گرفتم توی پوز گذاشتم تو اینستا عکس گذاشتن همانا و آسیب دیدن کتفتم تو ورزش همانا....

۴-۵ ماه که خونه موندم تا کتفم ترمیم بشه بعد اونم آنفولانزا گرفتم یک سسسسررررههه مریضم ۸ ماهه هیچ کاری نتونستم بکنم 

یک حسی دارم که چشم خوردم یعنی انرژی منفی واسم فرستادن 

مخصوصا همون دوست صمیمیم چون خودش خیلی تنبل بود 

اررره ب شدت

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اررره ب شدت

ولی چشم قوی ای زده احساس میکنم خیلی خیلی حسودیش شده 

بخدا ۸ ماهه هیچکاری نمیتونم بکنم 

حالاهم بهم زنگ میزنه هی میگه آره امروز رفتم ورزش کردم 

تو پارک دوییدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداوند به پیغمبر فرمودن.

یه زن عمو من داشتم زیبا و خوش اندام

تیپ زنای روس و بلند قد

رفت آرایشگاه کچل شد

رفت مربی بدن سازی شد دیسک کمر شدید گرفت تو جا افتاد

رفت عقد پسرش انگاری خودش عروس بود

چشم زدن ۴ ماه بعد رفت آندوسکوپی 

۶ ماه بعد فوت کرد

الله اکبر 

خدا رحمت کنه همه رفتگان رو

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

مادر خودم دور از جون شما سر ۴۰روز گفتن سرطان گرفت فوت کرد از چشم بود خیلی بنده خدا تو چشم بود.بعد ۶سال همش با خودم میگم چرا یه دعای چشم و نظر برای خودش نگرفت پیش خودش داشته باشه.

ولی چشم قوی ای زده احساس میکنم خیلی خیلی حسودیش شده  بخدا ۸ ماهه هیچکاری نمیتونم بکنم  ح ...

اسم کسایی ک دیدنت روی تخم مرغ بنویس بشکن 

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اون دیگه دوست صمیمی نیستش گلم، دشمن صمیمیه کات کن منم با همچین ادم حسودی کات کردم

بعضی موقعه ها از حس حسادت نسبت به طرف آدم چشم میزنه هی آه می‌کشه که اینو داره من ندارم .بعضی موقعه ها از دوست داشتن چشم میخوره ادم

خداوند به پیغمبر فرمودن. یه زن عمو من داشتم زیبا و خوش اندام تیپ زنای روس و بلند قد رفت آرایشگاه ...

خدا به پیغمبر چی گفته؟! 

منم قدم بلنده هیکلم خوبه قیافمم بد نیست 

ولی همش بد بیاری میارم 

مادر خودم دور از جون شما سر ۴۰روز گفتن سرطان گرفت فوت کرد از چشم بود خیلی بنده خدا تو چشم بود.بعد ۶س ...

روحشون شاد ان شاءالله 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز