2777
2789
عنوان

چشم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 55 پست

من بینیموتازه عمل کردم بعدرفتم ارایشگا چهار نفر اونجا بودن همش میگفتن چق قشنگ برات  بینیتو عملش کردن خوشبحالت بابات سی میلیون داده که بینیتو عمل کنه ما نه بابامون گذاشت عمل کنیم  نه شوهرمون حسرت به دل موندیم به خودمون برسیم

خوشبحالت پونصددادی برا یه رنگ ساده مابودیم شوهرمون چشمونودرمیاورد

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بینیموتازه عمل کردم بعدرفتم ارایشگا چهار نفر اونجا بودن همش میگفتن چق قشنگ برات  بینیتو عملش ...

یه نفر اومده بود خونه مادربزرگم

ازش پرسیده بود چشمات رو خوب عمل کردی

مثلا میگفت از آزادی انقلاب رو میبینم اینقدر فاصله.

اما متاسفانه بعد اون دیگه چشماش خوب ندید

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
ینی اسم کسایی که چشمون زدن رو تخم مرغ بنویسم توسط آشغال بندازیم  

نه ببین یه تخم مرغ بر میداریم یه کم نمک یه کم اسفند داخل مشمبا می‌ریزی بعد تخم مرغ رو روش سکه می‌زاری داخل مشمبا نگه می‌داری قبلش تخم مرغ رو سه بار به کمرت میزنی که هر کی نظر زده در بیاد به این تخم مرغ بعد هر اسمی که میگی دکه گوش نگه می‌داری فشار میدی می‌شکنه بعد سکه رو در میاری یکم از اون تخم مرغ که شکسته رو به کف هر دو پا میزنی بعد در مشمبا رو می‌بندی از پنجره میندازه بیرون بعد یه صدقه میندازی

من بینیموتازه عمل کردم بعدرفتم ارایشگا چهار نفر اونجا بودن همش میگفتن چق قشنگ برات  بینیتو عملش ...

بعدمن همون روز مامانمواینا رفته بودن تختی که دوست دارموبخرن برام بعدمامانم گفت فلانی گفته یک ماهه تختتو برات درست میکنیم زنا مات شدن که خوشبحالت بابات هم بینیتو عمل کرده هم تختوعوض کرده هم میزاره تواین سن موهاتو رنگ کنی

ا اون به بعد من دماغم ورم شدید کرد ده برابر قبل بینیم شده همش خون ریزی میکنه توش زخم شده

تختمو تا سه ماه نیاوردن بلاخره باکلی تهدید تختو بهم دادن ولی تختم هزارتا ایراد داره کشوکمدمم بردن پس نمیدم

موهامم بجااین رنگش عسلی دربیاد رنگش زرد دراومد همه گفتن خیلی زشت شده

بعدزنه به مامانم گف توماشالله خودتم خوشگلی مامانم بعدچندسال باز معدش درد گرف ا پله افتاد دستش ا جا دررف

.

ببین فکر میکنی تو خواننده ها اینقدر سرطان هست چیه؟ تو چشمن بخاطر کنسرت هاشون بیشتر از بازیگرا حتی ...

آره ازون ببعد تصمیم گرفتم دیگه هیچی نزارم فهمیدم که دوروبرم یک مشت حسودن

نه فکر کنم تخم مرغارو بعدش باید بپزیم بخوریم دیگه

نهههههه

اسم هرکس ک فکر میکنی چشمت زدن رو بهش فشار وارد کن اگ شکست یعنی توسط اون شخص چشم شدی

بعدم صلوات بفرست بنداز بره

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
آره ازون ببعد تصمیم گرفتم دیگه هیچی نزارم فهمیدم که دوروبرم یک مشت حسودن

الان من بدبخت که یخچال ساید خریدم تو پارکینگ بود مادرشوهر مینا شبش شام خونمون بودن فرداش نمایندگی اومد بیاره بالا در هوم بارش زخمی شده همینطوری موندم خدا می‌دونه چشم می بوده

2790
2778
2791
2779
2792