2777
2789
عنوان

چشم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 55 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اداب داره .من دستم اینقدر سبک هست مادر دوستای دخترم زنگ میزنن می‌شکنم براشون ولی پول تخم مرغ رو میگی ...

بعد اگه همون اولین اسمی که گفتیم شکست بقیه اسما چی میشن 

یه نفر اومده بود خونه مادربزرگم ازش پرسیده بود چشمات رو خوب عمل کردی مثلا میگفت از آزادی انقلاب رو ...

من چشمام رنگیه یکمم ضعیفه

بعد یکی بهم گفت خیلی چشمات قشنگه کاش منم چشمام مثل توبود

همون روز به ی دلیل نامعلومم اومدم خونه دیدم چشمم شده کاسه خون و الان یک ماهه همش چشمام دردمیکنه یه چشمم عفونت کرده هرچقدرم قطره اینا میریزم فایده نداره:)

.

من چشمام رنگیه یکمم ضعیفه بعد یکی بهم گفت خیلی چشمات قشنگه کاش منم چشمام مثل توبود همون روز به ی ...

بعضیا واقعا چشماشون شوره اسپند دود کن 

اینجا گفتن تخم مرغ بشکون

بعد اگه همون اولین اسمی که گفتیم شکست بقیه اسما چی میشن 

اگه هر کی باشه در میاد چه اولی چه صدمین.بعضی موقع‌ها یه اسم ترک میخوره ولی بعدی هیچ صدایی نمیده تا اونی که باشه در میاد .

من چشمام رنگیه یکمم ضعیفه بعد یکی بهم گفت خیلی چشمات قشنگه کاش منم چشمام مثل توبود همون روز به ی ...

بله عزیز دل

صدقه بده یا یه مرغ قربانی کن بده به فقیر به نیت سلامتی.

دختر دایی منم چشماش رنگی و خیلی زیباست

متاسفانه معمولا میره بیرون و میاد خونه میگه چشمام از حدقه داره میزنه بیرون از درد.

ببین مردم با این گوشی همراه و شبکه های اجتماعی و دیدن لایف استایل دیگران کمی تنگ نظر شدن حتی نگاه هاشون آلوده به گناه هست دیگه اگه ماشالله  و تبارک الله هم نگن

خوب میزنه به جون انسان

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
بعضیا واقعا چشماشون شوره اسپند دود کن  اینجا گفتن تخم مرغ بشکون

ببین اگه سختته یه راه دیگه هم داری دونه دونه اسم بگو به تخم مرغ آخرشم بگو دیده ندیده حرفمو زده عکسمو دیده دوره سرت بچرخون به کمرت سه بار بزن تخم مرغ رو از پنجره محکم بکوب تو وسط کوچه بعدش اسپند دود کن یه صدقه بزار

2790
2778
2791
2779
2792