2777
2789
عنوان

چشم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 55 پست
خدا به پیغمبر چی گفته؟!  منم قدم بلنده هیکلم خوبه قیافمم بد نیست  ولی همش بد بیاری میارم ...

منظورم تو قرآن فرموده چشم نظر هست.

واسه همین آیه و ان یکاد میخونن

چهار قل مدام بخونید

و آیه الکرسی 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😢😢

بنده خدا زندگیش و دل و خون نگه می‌داشت از دلش خبر نداشتن که تو فامیل ۸سال پیش با حقوق کارمندی جهازی به خواهرم داد که دهن همه وا موند.که پدرشوهرم یکسال بعد به دخترش نتونستم بده مجبور شد خونه سه طبقشو بفروشه جهاز بده اونم نصفشو پسره گرفته بود.خیلی بده چشم خیلی 

الان فایده داره؟

اره

هر شنبه بشکن

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
خداوند به پیغمبر فرمودن. یه زن عمو من داشتم زیبا و خوش اندام تیپ زنای روس و بلند قد رفت آرایشگاه ...

منم دقیقا تو پروسه گرفتن مدرک مربیگری بودم که این همه بلا سرم اومد

مادر خودم دور از جون شما سر ۴۰روز گفتن سرطان گرفت فوت کرد از چشم بود خیلی بنده خدا تو چشم بود.بعد ۶س ...

مامان منم تو سه ماه همش از رو چشم دعا چشم و نظر گرفت فایده نداشت 

منم دقیقا تو پروسه گرفتن مدرک مربیگری بودم که این همه بلا سرم اومد

ببین فکر میکنی تو خواننده ها اینقدر سرطان هست چیه؟

تو چشمن بخاطر کنسرت هاشون

بیشتر از بازیگرا حتی

این استوری اینستا هم خیلی بده

حتی ممکنه زندگی دو تا جوون چشم بخوره بی دلیل یهو دیدی جدا شدن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
ببین فکر میکنی تو خواننده ها اینقدر سرطان هست چیه؟ تو چشمن بخاطر کنسرت هاشون بیشتر از بازیگرا حتی ...

متاسفانه چشم هست تو قرآن هم اومده که نصف این مرده ها که زیر خاک هستن از چشم مردن

والا من برای اولین بار رفتم سرکار کار تنها کسی که تو سن من و شرایط من رفته بود سرکار من بود تو کل فامیل  مشخص بود فامیل داره میسوزه 

بعد هروز سرکارم مشکلات مسخره بوجود می اومد یک روز ۱۰ هزار صدقه دادم  بعد خیلی راحت شدم  دیگه اذیت نمیشدم گند نمیزدم   از اون روز بود که هر روز صدقه دادم . و راحت شدم . و به چشم نظر و صدقه ایمان اوردم قبل فکر میکردم چرت و پرته

2790
2778
2791
2779
2792