2777
2789
عنوان

دلم گرفته

219 بازدید | 22 پست

پسر برادر شوهرم دنیا اومده همسرم اینقدر دوسش داره 

دیروز شیرخشک میخاسته برادرشوهرم نتونسته بگیره شوهرم از صبح کارت ملی بچه ها رو میگیره هی میبره داروخونه ۳دونه ام آزاد تونسته بخره

بهش میگم بچه ۲روزه چه نیازی به این همه شیر خشک داره وقتی مادرش شیرش میده و فقط شیرخشک برای کمکی میخاد میگه نه یه وقت بچه گرسنه میمونه از خواهرت کد ملی بچه اش رو بگیر حالا بچه خواهرم ۹ سالشه میگم آخه نمیشه به این که نمیدن میگه تو کاری نداشته باش شاید دادن 😐😑

الان اصلا اینا مهم نیست برام

این مهمه ۵ سال قبل وقتی دخترم نوزاد بود اصلا همسرم برای بچه مون این کارا رو نکرد 

یه شبایی شیر نداشتم بچه گریه میکرد شوهرم منو سرزنش میکرد که تو رسیدگی به تغذیه ات نداری بچه گرسنه اس و من اجازه نداشتم از سمت خانواده شوهرم که به بچه شیرخشک بدم شوهرم هیچ نگفت و هیچ کاری نکرد برای دخترم 

الان باردارم با این اتفاق های امروز یاد اون سالا و عذاب هایی که کشیدم افتادم واقعا دلم گرفت 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داری 

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

منم شوهرم دختر دوسته ازاول عاشق دختر بود من سزارینم سه تاپسر دارم .وقتی برادرشوهرم دخترش ب دنیا اومد شوهرم واسش پلاک طلا خرید از اینستاکلی واسش لباس سفارش داد من چیزی نگفتم بعد که رفتیم بهشون گفت ماکه اجاقمون کورشده شما چشم‌ودلتون روشن نور ب خونتون اومده برکت ب خونتون اومده قلب عمو نفس عمو هرسری ۷ساعت راه طی میکنه میره بخاطر دختر برادرش 

منم شوهرم دختر دوسته ازاول عاشق دختر بود من سزارینم سه تاپسر دارم .وقتی برادرشوهرم دخترش ب دنیا اومد ...

توروخدا از خرفم ناراحت نشو ولی هرچی خاک تو دنیا هست بریزه روسر شوهرت که اینجوری بچه‌های خودش رو نادیده میگیره کثافت بگو فردا برادرزادت واست میرینه صبر کن

منم شوهرم دختر دوسته ازاول عاشق دختر بود من سزارینم سه تاپسر دارم .وقتی برادرشوهرم دخترش ب دنیا اومد ...

مثل منی شوهر من بیمارستان گل نمی‌آورد برای جاریم یه دسته گل بزرگ سفارش داد یه وان یکاد برای بچش 

با این تفاوت که من دختر دارم

این خدا به چه ساز ما برقصه من که از ترس اینکه دختر باشه سونوگرافی نمی‌رم و هر روزم فقط گریه اس😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز