2777
2789
نه منم پیمانی هستم

ببخشید من با ازمون وارد شدم و فقط همون سال اول قرار داد بستم و گزینش رفتم، الان اینجا یه نفر گفت با آزمون وارد شده ولی هر سال قبل عید  قرارداد می بندن برای شیراز بود  ، شما هر سال قرارداد می بندین؟  

ما فقط یه فرم ارزیابی داریم که هر سال شهریور بهمون میدن که خدا رو شکر تا الان هر سال خیلی  بالا بوده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من با ازمون وارد شدم و فقط همون سال اول قرار داد بستم و گزینش رفتم، الان اینجا یه نفر گفت با ...

نه عزیزم ما هم همون اول کار کار استخدام را انجام دادیم و دیگه فرم یا قرارداد نداشتیم و مثل بقیه همکاران ولی همکاران بعد از سه سال یک گزینش رفتند و مدارک تحویل دادند فکر می کنم مقدمات تبدیل وضعیت بود 

سلام بر همه

من خیلی علاقه دارم به معلمی

بایه بچه امسال می‌خوام بشدت بخونمو دربیام

فقط نمی‌دونم ازکجا و چجوری شروع کنم

بنظرتون بخونم کنکورشو بدم یا چی

کسی لطف می‌کنه بهم توضیح بده شرایط استخدامی اشو

دعاش میکنم

اتفاقا شما خیلی هم بی اعصاب هستید برید پیام هاتون رو مرور کنید شما بحث رو شروع کردید حتی وقتی بهتون ...

من نمی دونم شما چه اصراری دارید الان چند نفر پیمانی داریم میگم گزینش فقط بار اول و زمان رسمی شدن شما باز حرف خودت رو میزنی باشه شما راست میگی با آدمی مثل شما نباید بحث کرد

معلم رسمی خداوکیلی دنبال چه مزیتی براش هستی ؟

فقط تعطیلاتت مال خودته

مرخصی زایمان فقط دو ماه آخر حاملگی داری حالا اگر مریض باشی مرخصی استعلاجی هم میتونی بگیری البته توی مرخصی حقوقت قطع نمیشه این خیلی خوبه 

حقوقش از همه کارمند های ارگان های دولتی کمتره

بیمه اش هزینه بیمارستان و هزینه درمانی و پزشکی کامل پوشش نمیده

همیشه هم باید قانع باشی هیچ وقت هم حقوقت به سر برج نمی‌رسه 

بازنشستگی هم باید ۳۰ سال کار کنی چون زودتر از موعد اجازه نداری بری چون بودجه پاداشت دولت نداره

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

اتفاقا شما خیلی هم بی اعصاب هستید برید پیام هاتون رو مرور کنید شما بحث رو شروع کردید حتی وقتی بهتون ...

سلام من معلم نیستم. ولی استخدام ما هم اول پیمانیه بعد تقریبا ۵سال رسمی آزمایشی و بعد رسمی قطعی.

ما هم اصلا هرسال گزینش نداریم. فقط موقع تبدیل وضعیت میریم گزینش

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عزمزم منم ماده ۲۸ ۱۴۰۲ هستم ما همون اول گزینش شدیم و قرارداد بستیم و تمام

ماهم همینطور 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
معلم رسمی خداوکیلی دنبال چه مزیتی براش هستی ؟فقط تعطیلاتت مال خودتهمرخصی زایمان فقط دو ماه آخر حاملگ ...

کی‌گفته مرخصی زایمان معلما فقط دوماه اخر بارداریه؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
کی‌گفته مرخصی زایمان معلما فقط دوماه اخر بارداریه؟

قبلاً اینطوری بود حالا شاید مرخصی زایمان بیشتر کردن 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

قبلاً اینطوری بود حالا شاید مرخصی زایمان بیشتر کردن

اسمش مرخصی زایمانه.یعنی بعد زایمان.قبلا ۶ماه بود الان چندساله ک همهههه جا ۹ ماهه.

از دو ماه قبل زایمان هم میتونی استعلاجی بارداری بگیری

اسمش مرخصی زایمانه.یعنی بعد زایمان.قبلا ۶ماه بود الان چندساله ک همهههه جا ۹ ماهه.از دو ماه قبل زایما ...

منم گفتم دو ماه قبل از زایمان مرخصی بارداری داری مگه چیز دیگه ای گفتم؟