2777
2789

استارتر محترم  ببخشید من مجبور شدم چندین بار در تاپیک شما برای جواب دادن به این خانوم  پیام بذارم. من واقعا معذرت می خوام که شما هم درگیر این سوالات و جوابها و بحث من و این خانم شدید احتمالا برای جواب سوالت خیلی سر در گم شدی. 

بنظرم شما برو از اشخاص مطمئنی حضوری بپرس، اصلا به مجازی اعتنا نکن. 

منم احتمالا باید منتظر  بمونم ببینم این خانم علاوه بر تنبلی تخمدان، چه چیز دیگه ای برای گیر دادن به من پیدا می کنه

اگر  همونقدر که این خانم پیگیر چیزهایی هست که ربطی به زندگیش نداره، من پیگیر طلا بودم الان گنج پیدا می کردم. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
نه من سال دوم هستم ولی بستگانم معلم بودن و هستن، شما چون رسمی هستید از شرایط ما خبر ندارید، میتونید ...

سلام ما هر سال نیروهای پیمانی برگه تمدید قرارداد داریم حتی همکاران ۱۸سال سابقه ما که رسمی نشدن هم همین برگه رو پر میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ما هر سال نیروهای پیمانی برگه تمدید قرارداد داریم حتی همکاران ۱۸سال سابقه ما که رسمی نشدن هم هم ...

سلام پیمانی هستید و هر سال برگه پر می کنید؟؟؟؟ استخدامتون به چه صورت بوده؟ منظورم اینه با آزمون وارد شدید؟ 

سلام ما هر سال نیروهای پیمانی برگه تمدید قرارداد داریم حتی همکاران ۱۸سال سابقه ما که رسمی نشدن هم هم ...

احتمالا  خرید خدمات هستید که هر سال قرارداد می بندید. 

چون تو هیچ شرکت و ارگان  دولتی با پیمانیا هر سال قرار داد نمی بندن. 

بهتره تو آزمون شرکت کنید تا پیمانی بشید و این مشکلات قرارداد هر ساله از بین بره. 

سلام پیمانی هستید و هر سال برگه پر می کنید؟؟؟؟ استخدامتون به چه صورت بوده؟ منظورم اینه با آزمون وارد ...

بله از طریق ماده ۲۸ و آزمون هر ساله و مصاحبه و هفت خوان رستم رد کردن قبول شدیم و پیمانی شدیم 

احتمالا خرید خدمات هستید که هر سال قرارداد می بندید. چون تو هیچ شرکت و ارگان دولتی با پیمانیا هر س ...

نخیر عزیزم ما آزمون دادیم و قبول شدیم و هر سال قبل عید باید همه نیروهای پیمانی و...به جز رسمی ها برگه تمدید قرارداد رو پر کنیم و ارسال به اداره .در مدرسه ای مشهور و برند در شیراز هم هستم 

نخیر عزیزم ما آزمون دادیم و قبول شدیم و هر سال قبل عید باید همه نیروهای پیمانی و...به جز رسمی ها برگ ...

شما خودتون نیروی پیمانی آموزش و‌پروش هستین ؟ازمون دادین ؟ماده ۲۸؟! و کدام شهر هستین ؟

شما خودتون نیروی پیمانی آموزش و‌پروش هستین ؟ازمون دادین ؟ماده ۲۸؟! و کدام شهر هستین ؟

بله پیمانی هستم،  از ماده 28 قبول شدم، کرجم، فقط همون سال اول گزینش شدیم.

سالی که استخدام شدید مشکل گزینش داشتید؟

نخیر عزیزم ما آزمون دادیم و قبول شدیم و هر سال قبل عید باید همه نیروهای پیمانی و...به جز رسمی ها برگ ...

کدام مدرسه ی شیراز هستید؟اسم مدرسه چیه؟ قبل عید باید قرارداد ببندید؟ آخه قرار دادهای آموزش و پرورش از شهریور به شهریور هست. چطور عید قرار داد می بندند؟ 

اگر پیمانی هستید چطور هر سال قرار داد دارید؟ قبلا خرید خدمات بودید؟ 

کدام مدرسه ی شیراز هستید؟اسم مدرسه چیه؟ قبل عید باید قرارداد ببندید؟ آخه قرار دادهای آموزش و پرورش ا ...

من نمی‌دونم خواهر جان ما با ماده ۲۸ سال ۴۰۲ وارد شدیم قبلش هیچی هم نبودیم دیگه هر سال قبل عید فرم های تمدید قرارداد میاد پر میکنیم باید امیتاز بالای ۷۵ فکر کنم بشه و اینکه آخر شهریور هم فرم ارزشیابی میاد .شما کجایی هستین و کدوم ناحیه ؟که اینقدر راحت میگیرند براتون ؟؟!

بله پیمانی هستم، از ماده 28 قبول شدم، کرجم، فقط همون سال اول گزینش شدیم.سالی که استخدام شدید مشکل گ ...

برای ما نیست که همه همکارامون این فرایند دارند .چه خوب که شما تمدید قرارداد ندارین !شاید مدرسه ما سخت گیری زیاد داره !و یا اینکه چون بقیه همکاران رسمی نیستن ۱۸ سال هست ما رو هم با اونا یکی میکنن و فرم میدن پرکنیم 

من نمی‌دونم خواهر جان ما با ماده ۲۸ سال ۴۰۲ وارد شدیم قبلش هیچی هم نبودیم دیگه هر سال قبل عید فرم ها ...

والا برای شما عجیبه 

بهتره اسی خودش پیگیر باشه بپرسه از اداره