2777
2789
برای ما نیست که همه همکارامون این فرایند دارند .چه خوب که شما تمدید قرارداد ندارین !شاید مدرسه ما سخ ...

آخه قرارداد معلما  اصلا با مدرسه نیست با اداره هست، بعد شما هر سال تو مدرسه قرار داد می بندین و می گید مدرسه سخت می گیره 

نمی دونم واقعا عجیبه 

بهر حال موفق باشید 

ما که این پروسه رو نداریم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
نه گزینش که نداریم یک برکه تمدید قرارداد میارن قبل عید ما در میکنیم و میفرستن اداره همین

اخه یه نفر تو همین جا مدعی شده بود که پیمانیا رو هر سال می برن گزینش، اتفاقا خیلیم بی تربیت و بی شعور بود. خودشم که می گفت رسمیه و من هر چی می گفتم من پیمانیم و کلا یک بار گزینش رفتم مدام با توهین جواب میداد این طور نیست هر سال می برنتون  ، منم اولا شخصیت خانوادگیم اجازه نمی داد بهش جواب بدم  و بخدا سپردم تا  جواب توهیناش رو بده، نمی دونم الان در چه وضعیتیه 

نمی دونم قضیه این برگه ی قرار داد  هر ساله ی شما چیه. ولی برای ما اصلا اینطور نیست. 

اینترنت هست می تونید زنگ بزنید اداره آپ البرز بپرسید 

بهر حال موفق باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز نیاز به زنگ زدن نیست تو اینترنت واضح توضیح داده شده ،ضمنا نگرانی تون نابجاست شما خوب درس ب ...

عزیزم چرا انقد تندین!!!!!!

بنده خدا راست میگه ،پیمانی باحق التدریس فرق داره

از بخشنامه ها خبر نداری چجوری استخدام شدی؟خدا به دانش آموز های مملکت رحم کنه که شما بهش بخوای درس بد ...

درست میگه من سه ساله پیمانی ام. نه هرسال گزینش داشتم نه حقوقم فرقی با رسمی ها داشته. اطلاعات شما از کجاست؟!!

عزیزم اصلا این طور نیست من معلم پیمانی هستم، کی گفته باید هر سال گزینش بشن و قرار داد تمدید کنن، فقط ...

پیمانی همون ماده۲۸هست ؟یا معلم غیرانتفاعی؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

از بخشنامه ها خبر نداری چجوری استخدام شدی؟خدا به دانش آموز های مملکت رحم کنه که شما بهش بخوای درس بد ...

غیر انتفاعی هستی؟

قابل توجه دوستانوقتی باازمون وارد آپ میشی شما پیمانی/رسمی حساب میشی تمام حقوق و مزایا مثل رسمیه.بعدا ...

وای فقط سنگر بگیرید. یکی اینجا هست چنان دنبال دعواست، هر جی بگی با توهین جواب میده 

حتی من برای اینکه کوتاه بیاد گفتم همین الان رفتم گزینش ولی بازم ول کن نبود، تو تاپیکای دیگه هم فقط می گرده دعوا راه بندازه 

[QUOTE=389476241]جالبه با۱۷ سال سابقه میگه حکمم ۱۶س! درصورتی که حکم یکسال سابقه ۱۶ س[/QUO

نه واسه یه ساله ها ۱۴یا۱۲هست.رسمی