2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

اخه شوهرمن کارش ازاده وقتیم پول داره نمیدهکلا

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
خاك تو سرش يعني اينقدرررر بدم مياد از اين جور مردا از نزديك ديدم خرج خونه و خرد و خوراك ميدناا ...

من دوست ندارم شوهرم بهم پول بده همش فکر میکنم خیلی عقیم هیچ هدفی ندارم هیچ کار از دستم بر نمیاد

خاك تو سرش يعني اينقدرررر بدم مياد از اين جور مردا از نزديك ديدم خرج خونه و خرد و خوراك ميدناا ...

خرج خوردوخوراک دسته خودشه که من بیرون نرم که پول جمع نکنم یبار بهم داد منم هیچی نخریدم ۶۰۰تومن جمع کردم فهمید با ظالمیته تمام ازم گرفتش میگف توباپولای من واس خودت پس انداز میکنی بخدا برای خرجه خونمون بود روزمبادا مثلا اما الان دزدکی ازجیبش میزنم حالیشم نشده تاحالا شکرخدا میخامم باهاش یه بیزینسی بزنم توخونه کارکنم ازبیپولی بدبختی راحت بشم

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
چه بد ولی مستقل بودن اینش خوبه که دیگه چشت به دست مرد نیست

اره خودشم این اخلاقو نداره مادرش درسش میده ازروز اول بمن زنگ میزدن چرا شوهرت نمیتونه قستاشو بده داره میده به تو قسموایه که نمیده 

من دوست ندارم شوهرم بهم پول بده همش فکر میکنم خیلی عقیم هیچ هدفی ندارم هیچ کار از دستم بر نمیاد

ببين عزيزم

الان كلا تو جامعه جا افتاده كه زن بايد مستقل باشه و وابسته به جيب شوهر نباشه و اين حرفا

اول از همه كه وظيفه شرعي و قانوني مرد هست كه نفقه و پول تو جيبي بده

دوصورتي ادم حس بد بهش دست ميده كه شوهر ادم نفهم باشه و هرسري زن ازش پول بخواد

اگر ماهانه يه مبلغ مشخصي رو به كارت زن واريز كنه اوكيه

ولي خوب چون خودت دوست داري مستقل باشي و يه فايده اي واسه جامعه داشته باشي بايد برسي كني كه از چه كارايي خوشت مياد و ميتوني يادبگيري كه بري سر كار

از كار تو خونه بگير تا فروشندگي تو بوتيك و اينا

ولي چون ميگي بچه كوچيك داري بنظر من صبر كن يكم بچت بزرگ بشه،ديگه درست و حسابي سراغ يه شغل برو

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اره خودشم این اخلاقو نداره مادرش درسش میده ازروز اول بمن زنگ میزدن چرا شوهرت نمیتونه قستاشو بده داره ...

از دست این مادر شوهرت تو هر چی دلت خواست برو با خودش بخر اصلارعایت نکن

خرج خوردوخوراک دسته خودشه که من بیرون نرم که پول جمع نکنم یبار بهم داد منم هیچی نخریدم ۶۰۰تومن جمع ک ...

خوب كردي

بعضي مردا انگار دن خودشونو دشمن ميدونن

بابااااا واسه خودته هرچي جمع كنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

2790
2778
2791
2779
2792