گلاذر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 784 عنوان میخام شاغل باشم ولی نمیتونم 536 بازدید | 65 پست دیپلم دارم هیچ مدرکی ندارم اعتماد بنفسمم کمهبا این وضع هیچ وقت نمیتونم مستقل شم بچه کوچیکم دارم 1402/12/01 | 11:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی،تو عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 3136 منم بچه کوچیک دارمکار در منزل میکنم ترشی میندازم ،سوسیس کالباس میزنمبا بچه که نمیشه بری بیرون کار همش دلت شور میزنه خصوصا که مث من کسی نباشه بگیرتش مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید 😏✌️
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11724 با اينكه ميگي بچه كوچيك دارياول ببين به چه چيزايي علاقه دارياگه نياز هست كه برو دانشگاه تا مدرك داشته باشيولي اگر نه كه خب شغلاي زيادي هست كه نياز به مدرك دانشگاهي ندارهمثه ارايشگريخياطينقاشياشپزيمربي مهدكودك سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11724 ببينبلاگر هم ميتوني بشيبه گوشي ديت بگير و از روزمرت بزارراااخت😂 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11724 همسرت شغلش چيهخرجي بهت ميده؟ سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
گلاذر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 784 منم بچه کوچیک دارم کار در منزل میکنم ترشی میندازم ،سوسیس کالباس میزنم با بچه که نمیشه بری بی ... بلد نیستم این کارا رو اصلا یادم گرفتم چطور بفروشم
نیکی۷۷۷۶۵ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1387 منم بچه کوچیک دارم کار در منزل میکنم ترشی میندازم ،سوسیس کالباس میزنم با بچه که نمیشه بری بی ... وای دردمنم همینه اما کی این ترشیاروببره بفروشه اخه بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
گلاذر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 784 ببين بلاگر هم ميتوني بشي به گوشي ديت بگير و از روزمرت بزار راااخت😂 بلاگر ی خونه شیک میخاد ی خانواده که فضول مسخره کن نباشن
نیکی۷۷۷۶۵ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1387 همسرت شغلش چيه خرجي بهت ميده؟ بمن که نمیده اصلا بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
گلاذر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 784 مستقل از چی؟ پس همسرتون چیکارست🙄🤔 همسرم هست پولم میده ولی دوست دارم خودمم پول در بیارم
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11724 بلاگر ی خونه شیک میخاد ی خانواده که فضول مسخره کن نباشن البته من اصلا از اين بلاگري و اينا خوشم نميادهمش ميخوايي زندگيت رو تو چش بقيه كنيهيچ كدومشون رو هم فالو ندارم خداروشكر سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
نیکی۷۷۷۶۵ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1387 همسرم هست پولم میده ولی دوست دارم خودمم پول در بیارم خوشبحالت تو۷تااسمون ازمن بالاتری که بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
گلاذر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 784 البته من اصلا از اين بلاگري و اينا خوشم نمياد همش ميخوايي زندگيت رو تو چش بقيه كني هيچ كدومشون ... اره بابا