2777
2789

منم بچه کوچیک دارم

کار در منزل میکنم  ترشی میندازم ،سوسیس کالباس میزنم

با بچه که نمیشه بری بیرون کار  همش دلت شور میزنه خصوصا که مث من کسی نباشه بگیرتش 

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

با اينكه ميگي بچه كوچيك داري

اول ببين به چه چيزايي علاقه داري

اگه نياز هست كه برو دانشگاه تا مدرك داشته باشي

ولي اگر نه كه خب شغلاي زيادي هست كه نياز به مدرك دانشگاهي نداره

مثه ارايشگري

خياطي

نقاشي

اشپزي

مربي مهدكودك

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه کوچیک دارم کار در منزل میکنم  ترشی میندازم ،سوسیس کالباس میزنم با بچه که نمیشه بری بی ...

وای دردمنم همینه اما کی این ترشیاروببره بفروشه اخه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
همسرت شغلش چيه خرجي بهت ميده؟

بمن که نمیده اصلا

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
 بلاگر ی خونه شیک میخاد ی خانواده که فضول مسخره کن نباشن

البته من اصلا از اين بلاگري و اينا خوشم نمياد

همش ميخوايي زندگيت رو تو چش بقيه كني

هيچ كدومشون رو هم فالو ندارم خداروشكر

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

همسرم هست پولم میده ولی دوست دارم خودمم پول در بیارم

خوشبحالت تو۷تااسمون ازمن بالاتری که