2777
2789
نه من منظورم این بود ب کارمندش انقد نمیدن (درسته حقوق کارمندی پایین اما بیشتر از شغلی ک اکثر خانم ها ...

درسته عزیزم ولی سعی کنه دنبال یه کار تخصصی باشه کسیم ازش بیگاری نمی‌کشه...میدونم با بچه و خونه داری سخته ها ولی اولش سخته فقط...اگه سختی اولش رو به جون نخره باید همیشه حسرت رویاش رو بکشه...من با خودم عهد کردم تا وقتی سر کار درست و حسابی نرم بچه دار نشم...ولی همین چند وقت پیش یه خانمی رو دیدم با اینکه بچه دار و حاملم هم هست کار بیرون میکنه دنبال کار توی یه شهرستان که راهش صعب العبور...با اینکه همسرش هم از لحاظ مالی وضعش خوبه

درسته عزیزم ولی سعی کنه دنبال یه کار تخصصی باشه کسیم ازش بیگاری نمی‌کشه...میدونم با بچه و خونه داری ...

می‌دونم چی میگید منم منظورم همین کسی اگر قبل از بچه دار شدن و تاهل کار داشت و زمینه کارو ساخت و تخصص یاد گرفت ک گرفت 

نگیره دیگه نمیتونه یاد بگیره یا یادم بگیره نمیتونه درآمد داشته باشه(نود و نه درصد همینن بعضیا استثنا هست) به پول شوهر فردم ربط نداره خود شخصو میگم 

ولی مطمئن باشید کسی که دست به اینجور کار های خونگی میزنه تخصص خاصی نداشته 

درحال ساخت ....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونم چی میگید منم منظورم همین کسی اگر قبل از بچه دار شدن و تاهل کار داشت و زمینه کارو ساخت و تخصص ...

همه چی بستگی به خود آدم داره...من اطرافم چندین نفر رو دیدم بعد بچه دار شدن پزشکی قبول شدن و الان پزشکن...اون خانمیم که مثال زدم بعد از بچه دار شدن به فکر کار افتاده...

اره بابا یوقتایی دخترم تنقلات میخاد باید براش بخرم نمیشه که اخه  برای همین دنبال کارم عاشقه شمع ...

نياز نيست از درستت بپرسي كه بعدا منت بزاره سرت

تو سايتاي مختلف يا يوتيوب اموزش انلانش رو نگاه كن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نياز نيست از درستت بپرسي كه بعدا منت بزاره سرت تو سايتاي مختلف يا يوتيوب اموزش انلانش رو نگاه كن

اره منم حسم بده ازپرسیدن اره باید یوتوبمو نصب کنم 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
2790
2778
2791
2779
2792