2777
2789
عنوان

فک کنم به خواهر شوهرم حسودی میکنم!

3649 بازدید | 68 پست
سلام من سه تا خواهر شوهر دارم اینی که میگم بهش حساس شدم ۱ سال از من کوچک تره ۵ ماه دیگه هم عروسیش الان عقدن تو این تعطیلات ما با اینا رفتیم سفر خیلی دلم همه چیزش رو می خواست مطیع بودن شوهرش اینکه هر چقدر دلش میخاد به همه امر و نهی میکنه براش مهم نیست کسی از دستش ناراحت بشه حتی به خوشگلیش به اینکه با اینکه تقریبا هم سنیم من چقدر با اون فرق دارم نصیحتم کنین اولین بار دارم حسودی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با یه پسر بچه شیطون ۸ سالهدایم سر و کله میزدم ایشونم دایم ناز و ادا و امر و نهی به حتی شوهرم حتی مادر بزرگشون بهش یه چیزی می گفت جواب می داد سریع شما دوغت رو بنوش انگار نه انگار بزرگتره حالا من باشم باید همه رو خوشحال نگه دارم
سلام مهری جونم به بقیه چیزایی که گفتی کاری ندارم اما خودت به این خوشگلی به اون حسودی نکن
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
پس اون بی ادبه حسودی نداره
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!