سلام من سه تا خواهر شوهر دارم اینی که میگم بهش حساس شدم ۱ سال از من کوچک تره ۵ ماه دیگه هم عروسیش الان عقدن تو این تعطیلات ما با اینا رفتیم سفر خیلی دلم همه چیزش رو می خواست مطیع بودن شوهرش اینکه هر چقدر دلش میخاد به همه امر و نهی میکنه براش مهم نیست کسی از دستش ناراحت بشه حتی به خوشگلیش به اینکه با اینکه تقریبا هم سنیم من چقدر با اون فرق دارم نصیحتم کنین اولین بار دارم حسودی میکنم
منم حسودی میکنم هم به اخلاق شوهرش هم به تحصیلاتش هم کارش هم پولش هم قیافه خودش هم جهازش هم اینکه مامان داره همه دوربرش هم اینکه همون اول حامله شد اینقد راحته اصلا توزندگیش مشکل نداره ازصب تاشب میبینمش دیگه از درون زندگیشم اگاهم نمیدونم چرامن اینقد مشکل دارم ولی انشالله خدابیشترازاینابهش بده عرضه داره داره شوهرش .
(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
من عاشق این صداقتت شدم شمام دوران خوش نامزدی رو داشتی دو سه سال دیگه ام خواهر شوهرت در گیر بچه داری میشه در عوض شما بچه ات بزرگ شده مثل خانم نشستی با همسرت صفا می کنی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سی سی شوهرم با یکی دعواش شده بود خیلی عصبانی بود برگشته میگه به من شما برو بیرونمن داداشم رو بهتر بلدم اروم کنم بفرما بیرون زوووود شوهرمم بدتر قاطی کرد حالا اون از چشم من میبینه
نازنازی همسرش خیلی ریلکسه خیلیییی تو ماشین میگفت من ماشین عروس رو جور میکنم تو نگران نباش همکارم فلانی اون روز منو سوار لکسوسش کرده منم رفتم جلو نشستم مخش رو زدم واسه عروسی لگنش رو بده شوهر من باشه سریع ناراحت میشه