2821
2789
عنوان

اضافه وزن

163 بازدید | 16 پست

لباسای قدیمی فقط حسرتن. میدونم مهم سلامتیه، ولی دلم برای بدن قبلیم تنگ شده.

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم نتونستم لاغر کنم متاسفانه

@MahmmaNمهمون من توی ایتا با این کانال دخترونه ....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.».

دقیقا حرف دلم...که باحسرت نگاه لباسای قبلیم میکنم...یه عالمه لباس خوشگل...دکمه هاشونم به هم نمیرسه😭

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

هر کاری شدنیه اصلا کسایی رو که میگن دوست دارم لاغر بشم و هیچ تلاشی برای لاغری نمیکنن رو درک نمیکنم

مگه چی مهم تر از خودته

۷۳ کیلو بودم و الان ۵۷ کیلوم 🙂🤭 فقط با رژیم و ورزش

هر کاری شدنیه اصلا کسایی رو که میگن دوست دارم لاغر بشم و هیچ تلاشی برای لاغری نمیکنن رو درک نمیکنم ...

خدایش چطور جاق میشین...😫

من سالهاست استپ وزن رو ۵۷ دارم..چیکار میکیند بچه ها چاق میشید..من حتی میخوام وارد هورمون خوردنم بشم