2777
2789
به به 🥱😍 ایشالا تک پسره دیگه ؟؟😂🤧  لطفاً دیگه بچه نیارید ، می‌خوام شوهرم تک باشه  م ...

نه اتفاقا ته تغاریه دو تا داداش دیگه هم داره 

ولی باشه عروس گلم خودم هم تا لنگه ی ظهر خوابم 

واسه نهار هرچی خواستی سفارش میدیم

نوش جانت ...  حداقل مرغ محلی بخور که قوت داره

فدات 😘❤️ اصلا دقت نکرده بودم 

ممنون گلم حتما محلی میگیرم 😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا ته تغاریه دو تا داداش دیگه هم داره  ولی باشه عروس گلم خودم هم تا لنگه ی ظهر خوابم&nb ...

من حوصله جاری ندارم 😭😭🤧 

نمی‌خوام اصلا 😂🤌🏻 این چه شانسیه که دارم 🥱

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

قربونت برم ممنونم مادربودن سخته همینکه نگاش میکنم بیحاله قلبم میخواد بترکه 

آره واقعا منم وقتی مریض بشن دیگه آروم و قرار ندارم 

مخصوصا این کوچیکه چون هنوز خیلی کوچیکه وقتی بی تابی کنه دنیا جلو چشمم سیاه میشه

فدات 😘❤️ اصلا دقت نکرده بودم  ممنون گلم حتما محلی میگیرم 😍

به شوهرم حسابی برس 😍😂 

میوه بخور خوشگل بشه 

زیتون بخور چشم رنگی بشه 

شیر و کلسیم یخور قوی بشه ...

فقط ایشالا تک فرزنده دیگه ؟؟؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من حوصله جاری ندارم 😭😭🤧  نمی‌خوام اصلا 😂🤌🏻 این چه شانسیه که دارم 🥱

دیر اومدی نخواه زود برو

بیا اصلا منو بخور

ببین منو میخوام پسری که چهل روز زحمتش رو کشیدم دو دستی تقدیمش کنم 🤣

دیر اومدی نخواه زود برو بیا اصلا منو بخور ببین منو میخوام پسری که چهل روز زحمتش رو کشیدم دو دستی ت ...

😂😂😂😂 

از الان داری واسم مادر شوهر بازی در میاری  🤧💔

به شوهرم حسابی برس 😍😂  میوه بخور خوشگل بشه  زیتون بخور چشم رنگی بشه  شیر و کلسیم ...

ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍 قربون عروس نازم 

بچه اوله عشقم 😍❤️ چشمممم حتما بهش میرسم که بپسندیش 😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍 قربون عروس نازم  بچه اوله عشقم 😍❤️ چشمممم حتما بهش میرسم که بپسندی ...

خدایا شکرت 😍😍😂😂😂 

بالاخره به مرادم رسیدم 

خواهشاً مادرشوهر دیگه بچه نیارررر 

من حوصله جاری و خواهر شوهر ندارم 🙌🏻🤧 

قشنگ پولاتونو جمع کنید برام جهیزیه خوب بخرید 😂 

شوهرم از الان رزرو کردم ، بعد به کسی ندیش

خدایا شکرت 😍😍😂😂😂  بالاخره به مرادم رسیدم  خواهشاً مادرشوهر دیگه بچه نیارررر  ...

ای جانم 🤣🤣🤣🤣 عزیزممممم چشم دیگه نمیاریم 😍😍❤️ نگران آینده ش هم نباش باباش استاد دانشگاهه کلی واسش برنامه ریزی کرده از همین الان هم داریم سرمایه‌گذاری میکنیم بعدا بدیم بهش 😍😍❤️ 

ای جانم 🤣🤣🤣🤣 عزیزممممم چشم دیگه نمیاریم 😍😍❤️ نگران آینده ش هم نباش باباش استاد دانشگاهه کلی وا ...

به به 😍😂🤧

خب ایشالا قبل از اینکه به دنیا بیاد ، عقد کنیم که زمان سیو بشه 

جشن زایمان و عروسی یکی بشه 😂🙌🏻

سیسمونی هم روی جهیزیه بهمون بدین :) 

با تشکر 

عروس خلت