2777
2789
😂😂😂😂  از الان داری واسم مادر شوهر بازی در میاری  🤧💔

😝

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قدرمو ندونستی مادرشوهر جان 🤧💔

🤣

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

به به 😍😂🤧 خب ایشالا قبل از اینکه به دنیا بیاد ، عقد کنیم که زمان سیو بشه  جشن زایمان و عرو ...

به عروس من نگوووووو خل 😡 تعصبشو میکشم 😍😍 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من بی ندارم🥲

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..