2777
2789
به به 🥱😍 ایشالا تک پسره دیگه ؟؟😂🤧  لطفاً دیگه بچه نیارید ، می‌خوام شوهرم تک باشه  م ...

نه اتفاقا ته تغاریه دو تا داداش دیگه هم داره 

ولی باشه عروس گلم خودم هم تا لنگه ی ظهر خوابم 

واسه نهار هرچی خواستی سفارش میدیم

نوش جانت ...  حداقل مرغ محلی بخور که قوت داره

فدات 😘❤️ اصلا دقت نکرده بودم 

ممنون گلم حتما محلی میگیرم 😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا ته تغاریه دو تا داداش دیگه هم داره  ولی باشه عروس گلم خودم هم تا لنگه ی ظهر خوابم&nb ...

من حوصله جاری ندارم 😭😭🤧 

نمی‌خوام اصلا 😂🤌🏻 این چه شانسیه که دارم 🥱

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

قربونت برم ممنونم مادربودن سخته همینکه نگاش میکنم بیحاله قلبم میخواد بترکه 

آره واقعا منم وقتی مریض بشن دیگه آروم و قرار ندارم 

مخصوصا این کوچیکه چون هنوز خیلی کوچیکه وقتی بی تابی کنه دنیا جلو چشمم سیاه میشه

فدات 😘❤️ اصلا دقت نکرده بودم  ممنون گلم حتما محلی میگیرم 😍

به شوهرم حسابی برس 😍😂 

میوه بخور خوشگل بشه 

زیتون بخور چشم رنگی بشه 

شیر و کلسیم یخور قوی بشه ...

فقط ایشالا تک فرزنده دیگه ؟؟؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من حوصله جاری ندارم 😭😭🤧  نمی‌خوام اصلا 😂🤌🏻 این چه شانسیه که دارم 🥱

دیر اومدی نخواه زود برو

بیا اصلا منو بخور

ببین منو میخوام پسری که چهل روز زحمتش رو کشیدم دو دستی تقدیمش کنم 🤣

دیر اومدی نخواه زود برو بیا اصلا منو بخور ببین منو میخوام پسری که چهل روز زحمتش رو کشیدم دو دستی ت ...

😂😂😂😂 

از الان داری واسم مادر شوهر بازی در میاری  🤧💔

به شوهرم حسابی برس 😍😂  میوه بخور خوشگل بشه  زیتون بخور چشم رنگی بشه  شیر و کلسیم ...

ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍 قربون عروس نازم 

بچه اوله عشقم 😍❤️ چشمممم حتما بهش میرسم که بپسندیش 😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍 قربون عروس نازم  بچه اوله عشقم 😍❤️ چشمممم حتما بهش میرسم که بپسندی ...

خدایا شکرت 😍😍😂😂😂 

بالاخره به مرادم رسیدم 

خواهشاً مادرشوهر دیگه بچه نیارررر 

من حوصله جاری و خواهر شوهر ندارم 🙌🏻🤧 

قشنگ پولاتونو جمع کنید برام جهیزیه خوب بخرید 😂 

شوهرم از الان رزرو کردم ، بعد به کسی ندیش

خدایا شکرت 😍😍😂😂😂  بالاخره به مرادم رسیدم  خواهشاً مادرشوهر دیگه بچه نیارررر  ...

ای جانم 🤣🤣🤣🤣 عزیزممممم چشم دیگه نمیاریم 😍😍❤️ نگران آینده ش هم نباش باباش استاد دانشگاهه کلی واسش برنامه ریزی کرده از همین الان هم داریم سرمایه‌گذاری میکنیم بعدا بدیم بهش 😍😍❤️ 

ای جانم 🤣🤣🤣🤣 عزیزممممم چشم دیگه نمیاریم 😍😍❤️ نگران آینده ش هم نباش باباش استاد دانشگاهه کلی وا ...

به به 😍😂🤧

خب ایشالا قبل از اینکه به دنیا بیاد ، عقد کنیم که زمان سیو بشه 

جشن زایمان و عروسی یکی بشه 😂🙌🏻

سیسمونی هم روی جهیزیه بهمون بدین :) 

با تشکر 

عروس خلت