2777
2789
بیا بخواب پیش پسرم هر دوتون رو باهم تاب بدم

چه خوبه آدم پیش شوهرش بخوابه ، مادرشوهرش تاب شون بده 🤧😂😂😂 

مادرجون راضی به زحمت نیستم ولی حالا اصرار می‌کنی میام 🤷🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی فندق اومده تو دلم شبا بیخواب شدم 🤦🏼‍♀️😂 کل زندگیم مختل شده هر روز به شوهرم میگم ببخشید به ...

شبا غذا زیاد درست کن که برای ناهار بمونه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

وای من  نخوابیدم و بدبختم فردا  امشب شب کارم. 9خوابیدم یکو نیم پریدم بالا دیگ خوابم نبرد ...

وقتی پسرم به دنیا اومد چون بیمارستان خصوصی بود اون شب بیمار کم بود همه پرستارها رفتن خوابیدن ،همراها هی میرفتن چرخ میزدن تو سالن می‌گفتند هیچکی نیست 🤣

شبا غذا زیاد درست کن که برای ناهار بمونه

آخه عزیزم من بیشتر غذاهام رو با مرغ درست میکنم 

مرغ هم طوریه وقتی بمونه واسه فردا کلا مزه ش عوض میشه ولی انگار چاره ای نیست باید یه کاریش کنم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چه خوبه آدم پیش شوهرش بخوابه ، مادرشوهرش تاب شون بده 🤧😂😂😂  مادرجون راضی به زحمت نیستم ولی ...

بیا عزیزم😍😅

اتفاقا پسرم خیلی خوشکله ☺️

چشم رنگی ،قد بلند،موها پر پشت و بور😋

مدیونی فکر کنی چون مادرم اینجوری میبینم

بیا عزیزم😍😅  اتفاقا پسرم خیلی خوشکله ☺️ چشم رنگی ،قد بلند،موها پر پشت و بور😋 مدیونی فکر ک ...

به به 🥱😍

ایشالا تک پسره دیگه ؟؟😂🤧 

لطفاً دیگه بچه نیارید ، می‌خوام شوهرم تک باشه 

مادرجون من و شوهرم می‌خوایم تا ظهر بخوابیم ، صبح بیدار شدی سر و صدا نکنی هااا 

وگرنه قاطی میکنم مهریه مو میذارم اجرا 😂😂

آخه عزیزم من بیشتر غذاهام رو با مرغ درست میکنم  مرغ هم طوریه وقتی بمونه واسه فردا کلا مزه ش عو ...

مرغ زیادی هم خوب نیس ...خصوصا شما بارداری و این مرغ ها هورمونی ان

مرغ زیادی هم خوب نیس ...خصوصا شما بارداری و این مرغ ها هورمونی ان

درسته گلم ولی ویار مرغ دارم 🥴 باید خودمو کنترل کنم نخورم 

البته من بیشتر سینه مرغ میخورم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
درسته گلم ولی ویار مرغ دارم 🥴 باید خودمو کنترل کنم نخورم  البته من بیشتر سینه مرغ میخورم  ...

نوش جانت ... 

حداقل مرغ محلی بخور که قوت داره