بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای من نخوابیدم و بدبختم فردا امشب شب کارم. 9خوابیدم یکو نیم پریدم بالا دیگ خوابم نبرد ...
وقتی پسرم به دنیا اومد چون بیمارستان خصوصی بود اون شب بیمار کم بود همه پرستارها رفتن خوابیدن ،همراها هی میرفتن چرخ میزدن تو سالن میگفتند هیچکی نیست 🤣
یه سری از هموطنامون هم هستند که الان دیگه عزادار نیستند و اتفاقا خیلی دل و دماغ دارند ولی خوب موقت هست یه دو روز دیگه برا عید نوروز دوباره هم عزادار میشن هم بی دل و دماغ
مرغ هم طوریه وقتی بمونه واسه فردا کلا مزه ش عوض میشه ولی انگار چاره ای نیست باید یه کاریش کنم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چه خوبه آدم پیش شوهرش بخوابه ، مادرشوهرش تاب شون بده 🤧😂😂😂 مادرجون راضی به زحمت نیستم ولی ...
بیا عزیزم😍😅
اتفاقا پسرم خیلی خوشکله ☺️
چشم رنگی ،قد بلند،موها پر پشت و بور😋
مدیونی فکر کنی چون مادرم اینجوری میبینم
یه سری از هموطنامون هم هستند که الان دیگه عزادار نیستند و اتفاقا خیلی دل و دماغ دارند ولی خوب موقت هست یه دو روز دیگه برا عید نوروز دوباره هم عزادار میشن هم بی دل و دماغ
بچم مریضه همش رو پامه 5دقه هم نشده دراز بکشم خیلی خسته م
خدا به بچه ت سلامتی بده گلم
خسته نباشی ،خیلی سخته ولی خوب کاری میکنی مراقب بچه ت باش
مرغ زیادی هم خوب نیس ...خصوصا شما بارداری و این مرغ ها هورمونی ان
درسته گلم ولی ویار مرغ دارم 🥴 باید خودمو کنترل کنم نخورم
البته من بیشتر سینه مرغ میخورم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️