2777
2789
عنوان

تفکر غلط من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 71 پست
چیز های ساده !!!!  دیگه منی که تو این سن با اسباب بازی بازی می کنم !😁😁😁😁  درخت هایی که ...

سن فقط یه عدده

وقتی یه فیلمو میبینی میدونی تهش تموم میشه ولی بازم میبینیش چون دیدنش هر چند صحنه های غمگینم داره ولی لذت بخشه ،زندگی هم همینه

...

کسایی که همه چیزو بیش از حد تحلیل میکنن و به جزئیات زیادی دقت میکنن شخصیت خیلی حساسی دارن و البته که ...

دقیقا به همین دلیل قایم شدم،😁😁😁😁😁 چون همیشه اونقدر احتمالات گزاشتم جلوم ، آخرش همون جایی که قبلاً بودم هستم . حرکتی نداشتم ، اینطوری پیش بره ، خوب نیست . اگه بگی خودتو عوض کن الان جیغ می کشم،😗😗😗😗

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله از شما چه پنهان ، اصلا از پیری خوشم نمیاد . و بیماری . و از قضا در بیمارستان کار می کنم ، تا ب ...

یکی از دلایلی که از کار تو بیمارستان بدم میاد همینه پر از انرژی منفی در این مورد حق دارین.

...

دقیقا به همین دلیل قایم شدم،😁😁😁😁😁 چون همیشه اونقدر احتمالات گزاشتم جلوم ، آخرش همون جایی که قبل ...

قایم شدن بی فایدست بالاخره یه جایی از زندگیت باید شجاعت اینو داشته باشی به عنوان چیزی که واقعا هستی زندگی کنی

...

سن فقط یه عدده وقتی یه فیلمو میبینی میدونی تهش تموم میشه ولی بازم میبینیش چون دیدنش هر چند صحنه های ...

سن عدد نیست ، برو خانه سالمندان ببین فقط عدد شناسنامه شون با تو فرق داره ؟؟؟  سن عدد هست ، عددی که بیان می‌کنه  ما  چقدر فرصت داریم البته شاید . چون عمر صرفا به سن نیست ولی سن که بالا میره ، احتمال بیماری بیشتر و بدن ناتوان تر و چهره پژمرده تر میشه و اطرافیان کمتر میشن و البته در سنین پایین هم احتمالات همیشه هست .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
دقیقا به همین دلیل قایم شدم،😁😁😁😁😁 چون همیشه اونقدر احتمالات گزاشتم جلوم ، آخرش همون جایی که قبل ...

میدونی خوب نیست اما خودتو تغییر نمیدی پس معنیش اینه که واقعا از چیزی که هستی بدت نمیاد،از تغییر میترسی

شهامت داشته باش

...

یکی از دلایلی که از کار تو بیمارستان بدم میاد همینه پر از انرژی منفی در این مورد حق دارین.

نصف عمرم تو بیمارستانه

قایم شدن بی فایدست بالاخره یه جایی از زندگیت باید شجاعت اینو داشته باشی به عنوان چیزی که واقعا هستی ...

من همینی که هستم هستم ، اگه شجاعت داشتم یا بدست بیارم خوبه ، ولی خوب اون موقع شجاع هستم . ولی تو اون زمان این شجاعت به دردم نمیخوره

بستگی به دید شما نسبت به سن داره

سن چه ربطی به دید داره؟؟؟  سن یعنی گذر عمر ، گذر عمر هم تباهی میاره

میدونی خوب نیست اما خودتو تغییر نمیدی پس معنیش اینه که واقعا از چیزی که هستی بدت نمیاد،از تغییر میتر ...

اگه کسی زیبا نباشه و نتونه زیبایی رو بدست بیاره ، یعنی از زشتی خوشش میاد ؟؟؟ یا اگه کسی مادر نداشته باشه و نتونه مادرشو زنده کنه یعنی از مادرش بدش میاد؟ 

خوب ، چهره صورت ، جاش تو صورته ، چهره روح هم در شخصیت ، خیلی نمیشه تغییر داد

میدونی خوب نیست اما خودتو تغییر نمیدی پس معنیش اینه که واقعا از چیزی که هستی بدت نمیاد،از تغییر میتر ...

شهامت ، شجاعت ، انگیزه ، چیزایی که ندارم . ،🤔🤔🤔🤔🤔 

😳😳😳😳

من همینی که هستم هستم ، اگه شجاعت داشتم یا بدست بیارم خوبه ، ولی خوب اون موقع شجاع هستم . ولی تو اون ...

شما همینی هستی که میخوای باشی

مگه غیر از اینه که خودت باعث شدی اینی باشی که الان هستی؟

...

اگه کسی زیبا نباشه و نتونه زیبایی رو بدست بیاره ، یعنی از زشتی خوشش میاد ؟؟؟ یا اگه کسی مادر نداشته ...

اون مثالایی که زدی ربطی به حرفم نداشت

شما به عنوان یه انسان میتونی طرز فکرت و تغییر بدی دارم از تغییری حرف میزنم که امکانش هست

...