2777
2789
عنوان

تفکر غلط من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 71 پست
بدستشون بیار

🥴🥴😑☹️

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
اون مثالایی که زدی ربطی به حرفم نداشت شما به عنوان یه انسان میتونی طرز فکرت و تغییر بدی دارم از تغی ...

نمیدونم چرا میگی ربط نداشت . ولی داشت . 

الان فقط قیافم اینطوری شد ،😑

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیلشو گفتم! گفتم از تغییری حرف زدم که امکان پذیره نه زنده کردن مرده!

باید  خودش پیش بیاد . عوض شدن . من که اینطور نبودم . جامعه اینطورم کرد . برای دفاع در برابر لطمه ها ، شکل روحم رو عوض کرد . حالا درست بشه ، خودکار من هم درست میشم . این شکل شدم تا آسیب کمتری ببینم . برگشتن به شکل سابق ، خطرناک هست ، و البته به اراده من هم باشه ، که نیست. استرس زا هست . دست من نیست . این که نیاز هست رو نمی‌دونم .

میدونی چی بیشتر از همه اینایی که گفتی ترسناک تره؟ نقش قربانی و بازی کردن

یعنی چه؟ قربانی کی؟

هیچ چیزی تصادفی نیست . منظورت چیه

یعنی چه؟ قربانی کی؟

اینکه یه ادم نقش قربانی و بازی کنه و بگه به من ظلم شده و من به اینی که هستم تبدیل شدم و دیگه نمیتونم تغییر کنم این بده چون همه انسان ها رنج میکشن فقط نوعش متفاوته چرا فکر میکنی تنها کسی که رنج میکشه تویی؟اگر یکی تونسته تو اوج رنج کشیدن و ناراحتیش تلاش کنه و خودشو از سختی بیرون بکشه پس شما هم میتونی.

...

نمیدونم چند سال داری و چی هستی؟؟ ، ولی آدم تا زمانی  و توانی تاب مقاومت و جنگ داره ، شاید ارتباط مستقیمی با سن نداشته باشه ولی با امید و توان جسمی در ارتباطه . گنجشک رو بندازی قفس ، اونقدر تقلا می کنه که رها بشه ، از توان که افتاد قفس رو بردار و بنداز توی باغ ، دیگه حرکتی نمی کنه . بشر مگه قراره چقدر بتونه تاب بیاره . هر کسی توانی داره . جسمی و روحی . همه یکسان نیستند . سخنان شما شبیه سخنان انگیزشی روانشناسی زرد هست . امثال دکتر قلابی انوشه یا سخنان انگیزشی افراد مشابه که پشت میز نشستند و برای یک جلسه سخنان انگیزشی چند ده میلیون پول می‌گیرند و حرف های انگیزشی میزنند . نه به جامعه توجه دارند نه مشکلات افراد . برای اصلاح یک وضعیت پاتولوژیک ، چه روحی چه جامعه و چه جسمی ، باید بستر های اون مناسب باشه . جامعه ما وضعیت پاتولوژیک داره ، در این شرایط ، سموم مرهم میشن و دارو ها سموم . در این شرایط اگه وارد زندگی بشیم ، طعمه این وضع میشیم . البته همه اینطور نیستند . گیاهان ، جانوران و انسان ها ، فرق دارند . انسان هرچه هم در برابر رویداد ها و آینده نادان باشه ، باز می‌تونه پیش آگاهی هایی از آینده خود داشته باشه . هرچند تلخ

اینکه یه ادم نقش قربانی و بازی کنه و بگه به من ظلم شده و من به اینی که هستم تبدیل شدم و دیگه نمیتونم ...

من کی گفتم به من ظلم شده ؟!؟!  دنیا از اول همینطور بوده ، حساس تر یعنی آسیب پذیر تر. ظلمی شاید شده ، به خیلی ها شده . ولی واقعا نمیشه تفاوت ها رو نادیده گرفت . حتی در حیوانات هم این صادق هست. تغییر صورت میگیره ، و اراده انسان هم دخیل هست . ولی برای تغییر باید انگیزه باشه و اگر انگیزه حاصل شد توان هم باشه . در حال حاظر من فاقد هردو هستم . همانطور که گفتم به نظرم اینها بیشتر سخنان انگیزشی هست که تنها یک انرژی کوچک آنی دارند و قابل اتکا نیستند . من جهان رو مقصر نمی‌دونم ، بلکه خودم رو ناقص می‌دونم . انسان برآیند همه احساسات هست ، کمی یا فزونی هریک ، مثل عناصر بدن ، نابودی به همراه داره ، فکر زیاد و حساس بودن ، خودش ، البته شاید مزیتی باشه برای دیگران و کمتر به خود. این البته در جهان امروز بسیار بیشتر هست . به قول معروف دنیای برای احساسات جایی ندارد . البته من در کل با سخنان شما موافقم. اما لااقل برای من اگه شدنی هم باشه سخت هست و خصوصا اگه انگیزه هم نباشه که اصلا به حرکت  در نمیام

نمیدونم چند سال داری و چی هستی؟؟ ، ولی آدم تا زمانی  و توانی تاب مقاومت و جنگ داره ، شاید ارتبا ...

منظورتون از چی هستم متوجه نشدم شاید شغل منظورت هست،با توجه به حرفام فکر میکنی چند سالمه؟

برای کسی که همیشه میخواد واسه هر چیزی دلیل منطقی پیدا کنه زندگی خیلی سخت میشه،اره شاید حرفم انگیزشی به نظر بیاد اما من فقط دارم راجب امید و اراده قوی حرف میزنم.همون گنجشگی که بی نفس شده هم اگه نا امید نمیشد پرواز میکرد

...

اینکه یه ادم نقش قربانی و بازی کنه و بگه به من ظلم شده و من به اینی که هستم تبدیل شدم و دیگه نمیتونم ...

بهتره بگیم سختی کشیدن ، سختی کشیدن جزیی از حیات هست ، به شرطی که زندگی هدفمند باشه ، در این صورت رنج حاصل نمیشه ، البته رنج هم مواقعی هست ، اما بدون هدف ، همه چیز رنج میشه .

من کی گفتم به من ظلم شده ؟!؟!  دنیا از اول همینطور بوده ، حساس تر یعنی آسیب پذیر تر. ظلمی شاید ...

طبق تجربه من فقط انجام دادن باعث انگیزه میشه

انگیزه از درست انجام دادن کارها میاد یه بار بتونی انگیزه میشه برای تونستن های بعد

قطعاا تغییر سخته،قطعا رشد دردناکه و زندگی آسون نیست

آدمای ضعیف نمیتونن اینجا دووم بیارن باید خودمونو بالا بکشیم.

...

منظورتون از چی هستم متوجه نشدم شاید شغل منظورت هست،با توجه به حرفام فکر میکنی چند سالمه؟ برای کسی ک ...

چی  منظورم چه نوع شخصیت بود . سن احتمالا ۲۵ . من اصلا دیگه سوالی تو ذهنم نیست که بخوام حلش کنم اونم با دلیل و منطق ، زمانی بود ، رها کردم ، رها شد. دیگه نه کنجکاو هستم ، نه دنبال دلیل و منطق ، اما در مورد اراده و امید . بله بنده نه امیدی دارم نه اراده ای . پشت هر امید  باید آرزویی باشه ، من که دیگه آرزوی خاصی ندارم . پشت اراده باید هدفی باشه . من هدفی ندارم . این ها رو که میگن به خاطر این نیست که پوچ هستم ، فقط خسته هستم . به هر دری زدیم بسته بود ، از هر راهی رفتیم سربالا بود و این سن یا به قول شما عدد ، بالا رفته . روح از یاد رفته ، جسم هم به فنا رفته . این عدد ، تنها یک عدد نیست ، وقتی عدده بالا میره ، یعنی زمان ماندن کم شده . شاید اگه دنیای بهتری بود ، این وضع پیش نمی آمد . امید و اراده و آرزو ، تا زمانی می‌توانند باشند . اصولاً هر چیزی زمانی داره ،

طبق تجربه من فقط انجام دادن باعث انگیزه میشه انگیزه از درست انجام دادن کارها میاد یه بار بتونی انگی ...

برعکس نگفتی. ؟؟! انگیزه باعث کار میشه ،  خوب در دستگاه فکری تو ، ظاهراً همه چیز اکتسابی هست ، موش که با خوردن کله پاچه ببر نمیشه . برخی یا بسیاری از خصوصیات ارثی هستند حتی روحی . من هم قوی نیستم و جاه طلبی خاصی ندارم . البته کم کاری ها و نقص های خودم رو انکار نمی کنم ولی خوب همون طور که گفتم توان هر شخصی بسته به شرایط مختلف و انرژی درون خودش فرق داره