2777
2789
عنوان

تفکر غلط من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 71 پست
چی  منظورم چه نوع شخصیت بود . سن احتمالا ۲۵ . من اصلا دیگه سوالی تو ذهنم نیست که بخوام حلش کنم ...

۲۰ سالمه.به هر حال باید تا زمانی که هستی زندگی کنی

هدف نداری هدف مشخص کن

انسان تا زمانی که زندست میتونه کلی هدف برا خودش مشخص کنه

ادم نمیدونه تا چند سال عمر میکنه یکی ممکنه ۱۵ سالشم نشه فوت کنه یکی ۱۰۰ زندگی میکنه،از این جهت گفتم عدده که نشون نمیده اون ادم چقدر تجربه داره، سنِ عقل مهم تره،تعداد سال هایی که واقعاا زندگی کردی مهم تره

...

۲۰ سالمه.به هر حال باید تا زمانی که هستی زندگی کنی هدف نداری هدف مشخص کن انسان تا زمانی که زندست م ...

این بند از حرفت رو قبول دارم . ولی اگه بیست ساله باشی ، یه ذره زوده به این چیزا فکر کنی !!!  حالا حساب کن من بیست سال از تو بزرگترم . به قول خودت آدم که نمیدونه چقدر زنده هست ، ولی تحلیل رفتن خودشو می فهمه . حس می کنه . امیدوارم به آرزوهات برسی ، اگر رسیدی این حرفای منو بیست سال دیگه یادت نمیاد . ولی اگه نرسیدی ، و خسته به معنای خسته رو حس کردی ، اونوقت متوجه حال من میشی

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ سالمه.به هر حال باید تا زمانی که هستی زندگی کنی هدف نداری هدف مشخص کن انسان تا زمانی که زندست م ...

خیلی هدف و آرزو داشتیم ، نرسیدیم . به هر حال امیدوارم شما با برنامه صحیح ، موفق  باشید،🌲🌲🌲🌿

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
برعکس نگفتی. ؟؟! انگیزه باعث کار میشه ،  خوب در دستگاه فکری تو ، ظاهراً همه چیز اکتسابی هست ، م ...

نه برعکس نگفتم منم مثل شما فکر میکردم ولی فهمیدم اشتباست.اگه دارم به این بحث ادامه میدم دلیلش اینه که حرفایی و میزنی که من قبلا میزدم میدونم اکثرشون اشتباست من اخر این حرفارو دیدم

دوسال بعد حتی خودت خودِ الانتو درک نمیکنی اگه بخوای با این بی هدفی،بی انگیزه بودن و نا امید بودن پیش بری

...

نه برعکس نگفتم منم مثل شما فکر میکردم ولی فهمیدم اشتباست.اگه دارم به این بحث ادامه میدم دلیلش اینه ک ...

من گفتم خسته هستم . امید و آرزو خوبه ، ولی باید توانشو داشته باشی ، بیست سال پیش من مثل بمب هسته ای بودم الان شبیه تپانچه.

این بند از حرفت رو قبول دارم . ولی اگه بیست ساله باشی ، یه ذره زوده به این چیزا فکر کنی !!!  حا ...

همیشه ببین تنها راهت چیه بگرد دنبال چیزی که شرایطتتو تغییر میده دیدگاهتو عوض کن

گاهی بیشتر ضربه هایی که میخوریم به خاطر همیشه یه جور فکر کردنمونه،امیدتو از دست نده تو همین سنم میتونی خیلی کارا انجام بدی،یه کسب و کار جدید راه بنداز پول بیشتر بدست بیار به بچه ها و نیازمندا کمک کن و....کلی هدف میتونی واسه خودت بسازی،کلی چیزای جدید میتونی تجربه کنی،دنیا اونقدری کوتاه هست که تو همین مدت کمی که زندگی میکنیم بلند پرواز نبودن و هدف نداشتن خودش حماقته

...

من گفتم خسته هستم . امید و آرزو خوبه ، ولی باید توانشو داشته باشی ، بیست سال پیش من مثل بمب هسته ای ...

واگه ۲۰ سال بعد هم زندگی کنی چی؟

فکر میکنی راجب الان خودت چی میگی من مطمئنم که همین حرفا رو میزنی واسه اینه میگم دیر نیست.تلاش کن موفق میشی

...

واگه ۲۰ سال بعد هم زندگی کنی چی؟ فکر میکنی راجب الان خودت چی میگی من مطمئنم که همین حرفا رو میزنی و ...

خوب این خودش مسأله هست . احتمالا درست باشه . به هر حال ترسو بودن عواقب خودشو داره و من به اینجاش هم فکر کردم . خیلی مسخره میشه ولی خوب چیکار میشه کرد

من همون خسته ایم که دوباره بلند شده شروع کنه😄

تو بیست ساله کی خوابیدی که بلند شی؟!؟😆😆😆😆 من ۳۵ سالگی افتادم ،😁😁😁

خوب این خودش مسأله هست . احتمالا درست باشه . به هر حال ترسو بودن عواقب خودشو داره و من به اینجاش هم ...

واقعیت اینه که باید بعضی چیزها رو خصوصی گفت اینجا نمیشه . شب شده و وقت خواب . تو هم بگیر بخواب ، هم سن تو که بودم ساعت ده میخوابیدم،😄😄😙😙😙