2777
2789
عنوان

تفکر غلط من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 71 پست
صفر و صدی نباش بالاخره یه جایی از زندگیت میفهمی حتی ۱ بهتر از صفره!! پس خیلی از این کتابا شاید کام ...

من یا صفر هستم یا صد . دست خودم بود که یه دستمو قط می کردم اینطوری نباشم . الان هم زیاد  وقتم از زندگی نمونده . خستم. نیاز دارم به استراحت ابدی برم . خستم واقعا .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
گذشته از همه مطالبی که گفتید ، در مورد تاریخ ، قبلاً مطالعاتی داشتم ، اکثر کتاب های تاریخی که مجاز د ...

تا حدودی حرفتون رو قبول دارم اما چیزی که باعث سردرگمی شما میشه اینه که میخوای همه چیزو بدونی و این ممکن نیست!ما نمیتونم برای همه چیز دلیل منطقی بیاریم یا همه چیزو با دلیل منطقی رد کنیم!

میگه که:قصد شاعر تنها این است سر در افلاک فرو برد این منطق دان است که در پی فرو بردن افلاک در سر خود است و سر اوست که از هم میپاشد!

ما حتی دلیل وجود خودمون تو این دنیا رو هم نمیدونیم

با منطقی که در پیش گرفتی میشه همه چیزو رد کرد و ایا واقعا اینطوره؟ برای درست زندگی کردن مفید بودن برای خودت و دیگران کافیه نیازی نیست تو همه چی خودتو غرق کنی چون حتی اگه ۱۰۰ سال از عمر و بی وقفه پای بدست اوردن اطلاعات مختلف بگذاریم بازم دانسته های ما در برابر ندانسته ها هیچه!

اما برای انسان بودن و انسان گونه زیستن چیزهای زیادی برای فهمیدن نمیخوایم پس اصل بر این باشه بهتره.

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یا صفر هستم یا صد . دست خودم بود که یه دستمو قط می کردم اینطوری نباشم . الان هم زیاد  وقتم ا ...

منم صفر و صدی ام

ولی فهمیدم که نباید اینطور باشم

شما هم تغییر کن

چقدر زنده بودن مهم نیست چقدر زندگی کردن مهمه

...

تا حدودی حرفتون رو قبول دارم اما چیزی که باعث سردرگمی شما میشه اینه که میخوای همه چیزو بدونی و این م ...

خوب من هم به همین نتیجه رسیدم . من منطق دان یا شاعر نیستم و می‌دونم که نمیشه همه چیز رو فهمید . شعر مولوی جالبه 

پشه کی داند که این باغ از کی است!

در بهاران زاد و مرگش در دی است !

کرم کاندر چوب زاید سست حال ؛

کی بداند چوب را وقت نهال ؟!؟!

خواندن به قصد دانستن نیست ، به قصد لذت هست ،  در این صورت مغز انباشته نمیشه ، افرادی که قصد دارند خودنمایی کنند ، کتاب حفظ می کنند و مغزشون خراب میشه ، شعرا سر در افلاک ندارند ، سر در خیالات دارند و منطق دان ها افلاک رو در مغزشون نمیزارن ، بلکه تحلیل می کنند و تقریبا بیشترشان هم معترف به ناتوانی بشر در شناخت هست و همین نوعی لذت هم داره . مغز تکه گوشتی نیست که انباشته بشه ، چیزی که مغز رو خراب می کنه مسایل روانی هست مثل ترس و اضطراب . مفید بودن یا نبودن این مطالب ، رو نمی‌دونم ؛ ساده زندگی کردن و بدون فکر ، بدون تخیل ، ازدواج و فرزند آوری و مرگ ، بدون تجسم و تخیل ، زندگی خوبیه .اگر هم این مطالب و شاید علوم ، مفید باشه ، ارزشش به اندازه  یک  هزارم احترام به والدین ، تربیت فرزند مناسب و خلاصه پیروی از درستی نیست . 

در واقع تنها خوب بودن شاید کافی باشه ، و در دنیایی با عمر کم ، شاید کتاب ها اولویت نباشند . به قول لاعوتزو ، « تلاش برای انباشتن دانش بیماریست؛ ابتدا بدانید بیمارید ، سپس برای درمان خود تلاش کنید»

در ضمن من چیزی رو رد نمی کنم و تایید هم نمی کنم ، چون چیزی رو میشه رد یا تایید کرد که مسلم باشه و در ذهن فرد ، نیازی به رد یا تایید اون باشه ، قبلاً به خاطر لذت بردن بود و الان بی میلم

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
منم صفر و صدی ام ولی فهمیدم که نباید اینطور باشم شما هم تغییر کن چقدر زنده بودن مهم نیست چقدر زند ...

دست خودم نیست ، گفتم که . می‌دونم غلطه . زنده بودن و زندگی کردن خوبه اگه سالم باشی و بلد باشی

خوب من هم به همین نتیجه رسیدم . من منطق دان یا شاعر نیستم و می‌دونم که نمیشه همه چیز رو فهمید . شعر ...

منطق دان همه چیزو تحلیل میکنه حتی خیال!

بله منم موافقم که کتاب خوندن باید به قصد لذت بردن باشه

...

دست خودم نیست ، گفتم که . می‌دونم غلطه . زنده بودن و زندگی کردن خوبه اگه سالم باشی و بلد باشی

سلامتی رو میشه تا حدودی به دست اورد و بلد نبودن و میشه یاد گرفت برای زندگی کردن هیچوقت دیر نیست

...

تا حدودی حرفتون رو قبول دارم اما چیزی که باعث سردرگمی شما میشه اینه که میخوای همه چیزو بدونی و این م ...

فکر کردن اگه دست خودم بود سیمشو با انبردست یا سیم چین قط می کردم . غرض تعریف از خود نیست به خدا. ولی خوب احساسات من شدیده، تخیل من فورا تجسم میشه ، متاسفانه میل به افکار منفی داره و درد آوره ، وگرنه کی از زندگی خوب بدش میاد؟ کی از خودآزاری خوشش میاد ، به مردم حسادت می کنم . شاید اصلا اتفاقی هم نیوفته،

سلامتی رو میشه تا حدودی به دست اورد و بلد نبودن و میشه یاد گرفت برای زندگی کردن هیچوقت دیر نیست

به هر حال اگه سلامت هم باشم ، همیشه ترس از ناسلامتی ، ناسلامتم می‌کنه . این مرض رو نمیشه کاریش کرد ،😄

منطق دان همه چیزو تحلیل میکنه حتی خیال! بله منم موافقم که کتاب خوندن باید به قصد لذت بردن باشه

حالا من شبیه منطق دان ها هستم یا اهل احساس ؟؟؟؟؟🥹🥹🥹🥹🥹🥹

فکر کردن اگه دست خودم بود سیمشو با انبردست یا سیم چین قط می کردم . غرض تعریف از خود نیست به خدا. ولی ...

متوجه ام من همه این مراحل البته به جز حسادت و پشت سر گذاشتم در نهایت متوجه شدم که زندگی قرار نیست به احساسات تو اهمیت بده چیزی که مهمه اعمالت و رفتاریه که از خودت نشون میدی و اینکه خیلی فکراهای ما بیهوده ان خیلی از نگرانی های ما هرگز اتفاق نمیوفتن،بهترین کار لذت بردن از چیزهای سادست زندگی مقصد نیست همش مسیره مسیری که نمیدونی کجا تموم میشه

...

به هر حال اگه سلامت هم باشم ، همیشه ترس از ناسلامتی ، ناسلامتم می‌کنه . این مرض رو نمیشه کاریش کرد ، ...

خب منم گفتم که میخوای ته همه چیزو بدونی😂

و برای هر احتمالی یه واکنش از پیش تعیین شده داشته باشی

...

حالا من شبیه منطق دان ها هستم یا اهل احساس ؟؟؟؟؟🥹🥹🥹🥹🥹🥹

کسایی که همه چیزو بیش از حد تحلیل میکنن و به جزئیات زیادی دقت میکنن شخصیت خیلی حساسی دارن و البته که تظاهر به بی احساس بودن میکنن اما واقعیت وجودشون چیزی که نشون میدن نیست و اتفاقا ادمای احساساتی هستن

...

متوجه ام من همه این مراحل البته به جز حسادت و پشت سر گذاشتم در نهایت متوجه شدم که زندگی قرار نیست به ...

چیز های ساده !!!!  دیگه منی که تو این سن با اسباب بازی بازی می کنم !😁😁😁😁  درخت هایی که هر سال می کارم و رشد نمی کنن ولی بازم میکارم ،🤣🤣🤣🤣  و کارتون های بچگی هامو که نگاه می کنم میخام برم تو کارتون ، اما مشکل  اینجاس که باید باید مطابق سن پیش رفت و یا قایم شد . وقتی هیچ کدوم نشد باید بری زیر خاک

خب منم گفتم که میخوای ته همه چیزو بدونی😂  و برای هر احتمالی یه واکنش از پیش تعیین شده داشته ب ...

والله از شما چه پنهان ، اصلا از پیری خوشم نمیاد . و بیماری . و از قضا در بیمارستان کار می کنم ، تا بخوام فراموش کنم ، یه مریض سرطانی میاد ، فوتی میاد ، و ... باز زندگی تو ذهنم میشه بی ارزش و پوچ . هرچند قویا معتقدم پوچ نیست اما نمیتونم قبولش کنم .تو دنیای بعدی با خدا دعوا دارم،🥴🥴🥴🥴

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز