2777
2789
عنوان

حالم بده عذاب وژدان دارم

114 بازدید | 8 پست

بچه های فامیلاش یعنی پسرای برادرا این خانم سنگ پرت میکردن تو روستاس خونشون بعد پسرم دم در بود اول گفتم بچه ها سنگ نزنین بعد دوباره سنگ پرت کردن منم با زبون محلی خودم گفتم درد به به دلتون دیگه سنگ پرت نکیدبا دو تا حرف دیگه که طایفه ی هستن همش دعوا میکنن گفتم درد ب دلتون بچه های فلانی که همش شما بودین تفرقه انداختین بین فامیلا بعد عمم گفت کین گفتن بچه های پسرای فلانن.دیدم این خانم تو نگو ایستاده پیش دیوار همه حرفا رو گوش کرده منم خیلی عصبی بودم حالا اومد گفته با کی هستی میگی پسرای فلان با پدرمو. عموهام هستی بعداین زنه خیلی زبون درازه و اصلا براش مهم نیست شرم وحیاکنه.حالا مادریکیشون گفته چرا ب بچم گفته درد ب دلت این خودش بچه داره چرا نفرین کرده این حرف من شده بمب تو فامیل درصورتی ک من عصبی بودم از دست سنگا داشتم با عمم درد ودل میکردم چه میدونستم این پشت دیوار گوش میده

حرف بسیار بدی زدید

عذاب وجدان داشتن هم طبیعی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب من چ میدونستم می ایسته گوش پشت دیوار

حتی اگر کسی نبود هم حرفتون زشت بوده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حرفات قشنگ نبوده سعی کن خودتو کنترل کنی  الانم بهش فکرنکن ممکنه موقع عصبانیت از دهن هممون ی حر ...

من برا این تیکه کلام محلی ک معنیش میشه درد ب دلت ناراحتم ولی واقعا نزدیک بودن بزنن ب پسرم با سنگ