2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 73 پست
سلام چرا اینجوری میگییی اخه دختر گل  تو یه پدر داری که مثل کوه پشتت.  برتی بچت پدری کرده ...

وای بدم میاد پاشو قوی باش،پاشو بجنگ،من تازه جدا نشدم که،۴ ساله ،پدر و مادرمم خواست خودشون بوده به اون بچه برسن،اونا اصلا به من توجهی ندارن،ولی بچه یه مرد دیگه رو دوست دارن،اتفاقا دارن منو پیر میکنن،میگن بشین و بچه داری کن،هیچ سوختن و آب شدن منو نمیبینن،من با طرز فکرای غلط خانوادم تا به اینجا رسیدم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
نمی‌دونم تابحال تو این شرایط نبودم ولی من شیش سالگی ک مامان بابام جدا شدن خودم انتخاب کردم پیش مامان ...

من اگه ندم به پدرش،خانواده خودم نگه میدارنش،از پدر و مادرم گرفته،تا خواهرم،بچمم که مشکلی نداره

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غلبه مزاج چیه

انسان ها ۴تامزاج دارن که باید تعادلشون توبدن حفظ بشه اگه این تعادل به هم بخوره دچار غلبه میشن که هرکدوم از اونا باعث یه بیماری میشه وکلا بدن مارو بهم میریزه اگه توضیحات زیاد خواستی درخدمتم درضمن مشاوره هم رایگانه   

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
از مادرای که بچه شون ول میکنن برا راحتی خودشون حس خوبی ندارم  بعد انتظار دارن نامادری دایه مهر ...

امیدوارم شرایط ش برا خودت پیش بیاد،تا حسشون رو درک کنی،من ول نکردم بچم رو،توان ادامه دادن ندارم

و ایشون ی نکته مثبت بزرگم داره اینکه خانواده داره ک پشتشم هستن .کنارشونه . امیدوارم زود حالش بهترشه

بله خوبی های سرنوشتش رو نمیبینه حالا میتونه باز ازدواج کنه وخوشبخت بشه ولی دخترش دیگه یک عمر کمبود پدر واحیانا مادر رو چه جور جبران کنه برای خودش میشه یکی مثل من که همش خودخوری میکنم 

فک کنم استارتر میگه چرا من بچه نگردارم باباش خوش باشه خوب اون بی عاطفه وبی مسولیت بوده دراینده همسرش متضرر میشه جایگاهی پیش اون بچه نداره ونتیجه کاری که کرده با زن وبچش رو قطعا خواهد دید 

زندگی قبلی شما ک  تموم شد. احتمالا خودت خواستی جداشی بخاطرکار همسر سابقت درسته؟ بشین واقعیتارو ...

من چاره ایی جز پذیرش نداشتم،اون آشغال اومد زندگیم رو به گند کشید و رفت

بچت پدرشو میخواد؟

نه،پی عشق و حال خودشه

وای بدم میاد پاشو قوی باش،پاشو بجنگ،من تازه جدا نشدم که،۴ ساله ،پدر و مادرمم خواست خودشون بوده به او ...

اونا ک بچتو نگه‌میدارن شما‌پیکار میکنی طی روز ؟چون نمیدونمم فقط درندپیشنهادمیگم ی کاری پیدا کن اگه شاغل‌نیستی ، ی باشگاه برو واااقعا تاثیرداره، هرروز با دخترت ی ساعتم شده برو بیرون باد بخوره سرت . اهنگای غم گوش نکن اصلا . مقایسه نکن با کسی زندگیتو چون ارامشتو میریزه بهم. شاید حرف بچه ها  سخت باشه برات اما گاهی مجبوری چون تنها نیستی. 😘😘

parasoo1989@
اسی تو زمینه مژه که رفتی کلاس بکجا رسیدی؟الان کار میکنی؟

آره،دارم کار میکنم،ولی هنوز اولش،مشتری هام زیاد نیست 

من چاره ایی جز پذیرش نداشتم،اون آشغال اومد زندگیم رو به گند کشید و رفت

ببین کامل نپذیرفتی ک الان اینجوری شدی. منظورم از پذیرش فقط طلاق اونم چهارسال پیش نیس ک مجبور شدی. شرایط الانته اونم بعد‌چندسال. 

parasoo1989@
اونا ک بچتو نگه‌میدارن شما‌پیکار میکنی طی روز ؟چون نمیدونمم فقط درندپیشنهادمیگم ی کاری پیدا کن اگه ش ...

من کار دارم،هم سرویس مدرسه ام،هم مژه کارم،فقط دور شدن هر روز بچم و افسردگی خودم رو میبینم،ناراحتم ،مت اصلا این شرایط رو نمیخاستم ،بهم تحمیل شد