2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 73 پست
ببین کامل نپذیرفتی ک الان اینجوری شدی. منظورم از پذیرش فقط طلاق اونم چهارسال پیش نیس ک مجبور شدی. شر ...

حس میکنم کمبود عاطفی داره خفم میکنه،وقتی خودم کمبود محبت دارم چطور به بچم محبت کنم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
انسان ها ۴تامزاج دارن که باید تعادلشون توبدن حفظ بشه اگه این تعادل به هم بخوره دچار غلبه میشن که هرک ...

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کار دارم،هم سرویس مدرسه ام،هم مژه کارم،فقط دور شدن هر روز بچم و افسردگی خودم رو میبینم،ناراحتم ،م ...

اها ببین این همون چیزیه ک باهم حرفشو زدیم.قبول نکردی بعد چندسال هنوز.  بگم میفهممت شاید باور نکنی.‌خیلیامون این داستانو داریم بهمون تحمیل شده حالا ب خاطر شرایط جامعه یا مسایل مالی یا فشار خانواده و نداشتن حامی و... هرکسی یجوری.‌ خودت داری میبینی و  فهمیدی یجای کار غلطه، ی کم بیشتر چشاتوباز کن نسبت ب خودتو دخترت مهربونترباش وقت بیشتر بذار اون چیز غلطو ادامه نده ، گاهی ما نقشی نداشتیم تو چیزایی ک واسمون پیش اومده این عصبانیمون میکنه حق داریم اما خب درکنارش مجبوریم عزیزجان،مجبور ب ادامه دادن و لبخند زدن حتی ب دروغ

parasoo1989@
بله خوبی های سرنوشتش رو نمیبینه حالا میتونه باز ازدواج کنه وخوشبخت بشه ولی دخترش دیگه یک عمر کمبود پ ...

نه من نمیگم چرا بچه نگه دارم ،تنها امید من دخترم بود ،که اونم اصلا احتیاجی به من نداره،و با بقیه خوشه،کلا اگه بچه هایی طلاق رو ببینی متوجه میشی که وابستگی نه به پدرشون دارن نه مادر،چون دائم در گردش بین دو طرف بودن،چون پیش همه بزرگ شدن،من دلم میسوزه از اینکه من این زندگی رو برای دخترم نمیخاستم برای خودم نمیخاستم،اصلا متوجه نشدی

مژه تو لاین اکستنشن هستی یاکاشت؟

اکستنشن 

حس میکنم کمبود عاطفی داره خفم میکنه،وقتی خودم کمبود محبت دارم چطور به بچم محبت کنم

بله حق داری. کمبودم داری. اگه توانشو داری ی مشاور باحال و پرانرژی پیدا کن

باهاش حرف بزن. شاید حرفای ما شعارباشه برات. اما حرفای اون روت تاثیربذاره . ‌

parasoo1989@
ممنون میشم بیشتر توضیح بدی

عزیزم بیا پیوی یه شماره بهت میدم فردا زنگ بزن کامل برات توضیح میدم مشاورش رایگانه فقط از روی عکس زبان 

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
اسی سخته مژه کاری؟ 

آره،خیلی اذیت شدم،هم اینکه چشم ،کمر ،گردن برات نمیمونه،باز به نظرم ناخن کاری بهتره،ظریف کاری مژه زیاده،دقت و حوصله میخاد

تتو چیکار کردی؟تتو هم انجام میدی؟

نه

عزیزم بیا پیوی یه شماره بهت میدم فردا زنگ بزن کامل برات توضیح میدم مشاورش رایگانه فقط از روی عکس زبا ...

باشه

نه،پی عشق و حال خودشه

پدرشو فراموش کرده

بچت تو سنی هست که راحت میتونه فراموش کنه وبه کس دیگه ای که بهش محبت میکنه وابسته بشه

تو یا باباش فرقی نداره

وقتی شمارو نمیبینه فراموشتون میکنه

میذاری پیش پدرمادرت 

انتظار داری بچه ۴ ساله چیکار کنه

اگه ۷ سالش بود الان روزگارتو سیاه کرده بود چون نمیتونست فراموش کنه میخواست بگه بابامو میخوام

خودت نمیتونستی جایی بری بذاری پیش پدرومادرت

این که بهت اهمیت نمیده بخاطر سنشه

توهم از فرصت استفاده نکن که بچه رو بدی به پدرمادرت بذاری بری

بله حق داری. کمبودم داری. اگه توانشو داری ی مشاور باحال و پرانرژی پیدا کن  باهاش حرف بزن. شاید ...

مشاوره نمیخام،دلم یه عشق واقعی میخاد،عشقی که هیچ وقت از شوهر سابقم نگرفتم،و جز نابود کردن من کاری نکرد

مشاوره نمیخام،دلم یه عشق واقعی میخاد،عشقی که هیچ وقت از شوهر سابقم نگرفتم،و جز نابود کردن من کاری نک ...

بری مشاور اینارو بگی اون میدونه چی بگه بهت. واینی ک گفتیوخیلی از زنامون متاسفانه دارن محتاج عشق و محبت ک دریافت نمیکنن از شوهراشون. بگرد با یکی اشنا شو ادم باشه شاید حالت بهتر شد

parasoo1989@