2777
2789
عنوان

بچه طلاق

870 بازدید | 73 پست

دخترم ۴ سالشه،و بچه طلاقه،موقعی که دخترم رو باردار بودم،خیلی ذوق داشتم و کلی آرزو،با به دنیا اومدن دخترم و خیانت شوهر سابقم،و دادگاه و طلاق،بازم گفتم اشکال نداره،خودم هم مادری میکنم هم پدری،اما بعد جدایی،من شدم یه آدم افسرده،عصبی ،پر استرس،پدری نکردم هیچ،مادری هم به درستی نکردم،همش تو خودمم،و تو مشکلاتم،دخترم بیشتر با پدر و مادرم هست،اصلا فکر میکنم احساسی نداره بهم،وقتی گریه میکنم،یا با یکی دعوا میکنم،بیخیاله،راحت پیش دیگران میخابه،احساس میکنم کلا همه چیزمو باختم،پدرش که رفته با یکی دیگه و پدری نکرده برا بچش،من هم جوونیم رفت،هم زندگیم،هم دخترم ،دیگه دارم تسلیم این شرایط میشم،یا میدم به باباش،یا پیش پدر و مادرم بمونه،حالا فهمیدم چرا بعد طلاق زن و مرد راحت بچشون رو کنار میزارن،خیلی تلخه اما واقعی

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

برو روانپزشک

دارو میده خیلی خیلی بهتر میشی 

من دو ماه خوب بودم باز الان حالم بد هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرگز این کار رو نکن شما درقبال اون بچه مسوولی هنوز هم دیر نشده  بدترین کاری که میشه کردبایک دخ ...

اون به من احتیاج نداره،اینو کاملا متوجه شدم،پیش پدر و مادرم راحت تره

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

نمی‌دونم تابحال تو این شرایط نبودم ولی من شیش سالگی ک مامان بابام جدا شدن خودم انتخاب کردم پیش مامانم باشم و مامانمم تا ته پام وایستاد اگه منو میداد به بابام خیلی بد بخت میشدم مخصوصا چ خانواده ی پدری از دختر متنفر بودن واقعا ممنون دار مامانمم عاشقشم 

شما اگه افسردگیتون رو درمان کنید حالتون با جگر گوشه تون هم خوب میشه.روزهای سختی رو گذروندین حالتون خوب نیست.اما زندگی در جریانه ، یک بچه هستش ،بودش به شما وابسته ست.باید خودت رو پیدا کنی.به اصطلاح زودتر خودتو جمع و جور کنی و به زندگی برگردی.این بچه گناهی نداشته و اتفاقا مسئولیت شما الان در قبالش بیشتره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
برو روانپزشک دارو میده خیلی خیلی بهتر میشی  من دو ماه خوب بودم باز الان حالم بد هست

چه فایده،زندگی از هم پاشیده من بر نمیگرده،اوضاع روبه راه نمیشه

اون به من احتیاج نداره،اینو کاملا متوجه شدم،پیش پدر و مادرم راحت تره

داری خودت رو گول میزنی.میخوای فرار کنی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
منم دخترم ۴سالش اما دوسم نداره و بهم وابسته نیس فک و‌فامیل میبینه از من بد میگه  دلم میخاد فق ...

واقعا از بچه چهار ساله میرنجین ؟ 😃

عزیزم یه مقدار بیشتر بهش مخبت کنید وقت بذارین بازی کنین بازخوردی که میخواین میگیرین.بچه ها آینه رفتارهای خود ما هستن

مادر شادی میشی یادت میاد برا زندگی دخترت بجنگی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

منم دخترم ۴سالش اما دوسم نداره و بهم وابسته نیس فک و‌فامیل میبینه از من بد میگه  دلم میخاد فق ...

دقیقا،من میبینم بچه هایی که وابسته مادرشونن، ناراحتی مادرشون براشون مهمه ،اما دختر من اینطوری نیست،راحت ولم میکنه میره پیش خالش، پدر و مادرم،دلم میترکه،من اصلا این مدلی زندگی کردن رو نمیخاستم ولی شد

از مادرای که بچه شون ول میکنن برا راحتی خودشون حس خوبی ندارم 

بعد انتظار دارن نامادری دایه مهربون تر از مادر بشه

و بچه ای که مادر خودش ولش میکنه نباید از پدرش هم انتظار پدری کردن داشته باشه

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم

زندگی قبلی شما ک  تموم شد. احتمالا خودت خواستی جداشی بخاطرکار همسر سابقت درسته؟

بشین واقعیتارو بپذیر کناربیا . پذیرش گاهی ارامش‌میده

parasoo1989@
2790
2778
2791
2779
2792