2821
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 73 پست

کم کم بزرگترکه بشه نیازش به تو بیشترمیشه پدرومادرتم پیرتر میشن به فکراون موقع باش که فاصله بینتون زیادنشده باشه بتونید درست باهم حرف بزنید

فقط یکی دوساعت درروز باعلاقه و حوصله باهاش بازی کنی براش کافیه

باالقاب زیبا صداش کن هروقت کارت داره چندلحطه باحوصله بهش توجه کن

جلوش گریه نکن ابراز بدبختی نکن 

زندگی سخته واقعا ولی میتونیم سختیها روکنار کسی که دوستش داریم باشادی بگذرونیم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بمیرم برای دلت 😔😔😔ولی اون طفل چه گناهی کرده اخه 

توروخدا مواظبش باش

دختر منم اصلا منو نمیفهمه خیلی باباییه ولی من اندازه جونم اندازه چشمام دوسش دارم هرچند ورد زبونش فقط باباشه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

شما دچار غلبه مزاج شدین باید درمان شین اگه میگی چطوری بیا بهت بگم،اینطوری هم زندگی خودت شیرین میشه هم اون طفل معصوم

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
مادر شادی میشی یادت میاد برا زندگی دخترت بجنگی 

چه بخام چه نخام دخترم بچه طلاق شده،من خسته شدم از جنگیدن،اصلا نمیخام آدم خوبه باشم،بزار باباش باشه،آدمای بد همیشه بیشتر سود میکنن،هرچی ضرره،برا منه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

سلام

چرا اینجوری میگییی اخه دختر گل 

تو یه پدر داری که مثل کوه پشتت.  برتی بچت پدری کرده تو روزایی که تو حالت بد بود افسرده بودی اون ب بچت توجه کرده تنهات نذاشته نگه داشته تا تو خودت جمع کنی فکراتو جمع کنی ب خودت مسلط بشی

تو یه مادر داری که کانون خانواده گرم نگه داشت برات همه چیو اماده کرد سعی کرد همه چی اروم کنه تا تو اروم شی و خودت پیدا کنی 

و خدا حفظ کنه پدر و مادرت 

بچه ب کس غریبی وابسته نشده 

و اینکه عزیز دلم حتلا وقتشه.  وقت اینه خودم جمع و جور کنی ب خودت مسلط شی و قوی بری جلو بخاطر پدرت بخاطر مادرت و بخاطر دختر گلت

اگه شاغلی هیچ.  اگه نیستی دنبال کاری باشی 

و پاشی زرا دخترت پدری و مادری کنی و کمک دست پدر و مادرت باشی

حالا وقتشن به همه نشون بده چقدر قوی و چقدر میتونی زندگیت بسازی و خودت پشدو پناه دخترتی

شما دچار غلبه مزاج شدین باید درمان شین اگه میگی چطوری بیا بهت بگم،اینطوری هم زندگی خودت شیرین میشه ه ...

غلبه مزاج چیه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اون به من احتیاج نداره،اینو کاملا متوجه شدم،پیش پدر و مادرم راحت تره

نخیر یک پدرومادر که سنی ازشون گذشته که به چه کار بچه شما میان 

وقتی ازت محبت نمیبینه باباش هم که رهاش کرده از بی کسی رو اورده به پدرومادرتو 

میدونم شرایطت سخته ولی مگه تقصیر اون طفل معصوم هست 

شما به دنیا اوردی نمیتونی ولش کنی بری پی خوشبخت کردن خودت که اینجور هیچ وقت خوشبخت نخواهی شد میشی یکی مثل مادر من که دیگه پشیمونی فایده نداره حاضر نیستم حتی صداش رو دیگه بشنوم 

پس به خودت بیا ثمره عمرو جوانیت همین بچه هست از کجا معلوم دوباره بتونی شوهرکنی یا طرفت بدون بچه باشه خوب باشه یا نباشه از کجا معلوم باز بتونی مادر بشی 

شرایط سخته ولی بپذیر با دخترت خانواده خودت رو داشته باش خوش باش با لبخندش بخند بزار اون بچه خوشبخت بشه اقلا از پدر محروم شده مادرش رو داشته باشه 

نمیدونم چرا زندگی جدا میشید بچه رو مقصر میکنید از بچه چرا بدتون میاد خوب اقلا نصف ژنش از شماست این نمیشه که بچه رو میبینی فکر کنی با باباش طرف هستی این دختر شماست وبه شما نیاز داره همان طور که شما پیر میشید وروزی به این بچه نیاز خواهی داشت 

حسرت برای خودت درست نکن 

بچه هم میتونه پدر یا مادر رو اق کنه 

دقیقا،من میبینم بچه هایی که وابسته مادرشونن، ناراحتی مادرشون براشون مهمه ،اما دختر من اینطوری نیست،ر ...

اخه اینایی ک میگی چیزخاصی نیس طبیعیه بچه از کسی ک محبت ببینه جذبش میشه. ازالان هوشیارتر باش توام بیشترمحبت کن.

بعدم بگم بهت منم بچم چهارسالشه اگه من نباشمم انگار مهم نیس براش فقط باباش یا پیش مادرپدرم ک باشه اونا. من اصلا هویجم نیستم . یجوری بابایی هس ک بقیه فکر میکنن ک من شکنجش میدم 

parasoo1989@
اون به من احتیاج نداره،اینو کاملا متوجه شدم،پیش پدر و مادرم راحت تره

بعدالت که بزرگ شد میگه من بچه بودم تو چرا ولم کردی 

اون بچته پیش این اون راحته دیگه چه صیغه ایه 

وقتی مدرسه رفت دید همه مامان دارن چی 

مطمئن باش بزرگ تر که شد تورا پس میزنه بخاطر اینکه تو کودکی ولش کردی

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم

بعضی بچه ها مدلشون اینجوریع.

دختر من از لحظه تولد منو نمیخاست😂فقط توبغل مامانم اروم میشد.

فک کن بچه دوماهه مثلا دوروز پیش مامانم میذاشتم اصلا بیقراری نمیکرد.

الانم بره اونجا اصلا یه ماه خونه نیاد ناراحت نمیشه.

اماااا وقتی گریه میکنم میاد میگه مامان کجات درد میکنه؟بخاطر چی گریع میکنی.واسم دستمال میاره انقد میشینه کنارم تا گریم تموم بشه.اما پسرم همش وصل منه دیوونه شدم پیش کسی نمیمونه.فکر میکنم وابسته نبوذن بچه امتیازه اصلا

شما الان حساس شدی فقط.

دخترت جز تو کسی رو رو زمین نداره.پدرش که نیس.شمام نباشی پشت بچه کی باشه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

من طلاق نگرفتم یعنی شرایطشو نداشتم ولی دقیقا بچم عین بچه ی شماست از نظر فیزیکی و روحی عین شما هستم خودتو سرزنش نکن یه بار فیلم Bad mom رو ببین میفهمی چی میگم کلی دلت اروم میگیره بچتو اواره نکن حالا که پیش پدر و مادرت میمونه فکر کار و زندگی باش از فرصت استفاده کن ببین چه کاری حالتو خوب میکنه برو دنبالش نشین نگاه کن عمرتو هدر بده 

من خودم دیدم حالم بده رفتم دنبال درس و دانشگاه الانم ازمون استخدامی شرکت کردم درامدم داشته باشم دیگه خوشبختیه خودمو و بچه هامو دست کسی نمیدم حالمم خیلی بهتره 

نخیر یک پدرومادر که سنی ازشون گذشته که به چه کار بچه شما میان  وقتی ازت محبت نمیبینه باباش هم ...

و ایشون ی نکته مثبت بزرگم داره اینکه خانواده داره ک پشتشم هستن .کنارشونه . امیدوارم زود حالش بهترشه

parasoo1989@
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز