2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 73 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسی میگم ازین مژه ها چندتایی هستن که توی نخ مصنوعی اند ومال کاشت هستن.من با چسب Don میزدم ولی چسبش دوام نداره چسب بهتر سراغ نداری؟راستی اکستنشن واسه خودتم میتونی بزنی یا کسی نمیتونه واسه خودش بزنه؟

امیدوارم شرایط ش برا خودت پیش بیاد،تا حسشون رو درک کنی،من ول نکردم بچم رو،توان ادامه دادن ندارم

من خودم متاهلم چون دلم به زندگیم قرص نیست بچه نیاوردم با اینکه سنمم داره میره بالا و شاید هیچوقت نتونم بچه دار بشم ، اما اقدام نکردم برا بچه چون در وجود خودم میبینم که نمیتونم براش مادری کنم ، درحالیکه عاشق بچه ام

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم
نه من نمیگم چرا بچه نگه دارم ،تنها امید من دخترم بود ،که اونم اصلا احتیاجی به من نداره،و با بقیه خوش ...

شما حرفام رو دقیق نخوندی من اینده رخترشما میشم اگر بهش محبت وتوجه نکنی 

خواهش میکنم ازت باخودت وبچت این کار رونکن 

دخترت بزرگ میشه میفهمه که نقصر نبودی وتواین زندگی رک نابود نکردی 

الانم بچس خوب طرف کسی میره محبت ببینه اصلا چه نیدونه شاید تودنیای خودش فک میکنه شما مثلا خواهرش هستی چون پدرومادرت رو مامان بابا میگی یاد گرفته درک مسایل رو نداره که چی شده 

امیدوارم شرایط ش برا خودت پیش بیاد،تا حسشون رو درک کنی،من ول نکردم بچم رو،توان ادامه دادن ندارم

به نظرم هر غمی یا هر افسردگی  مدت زمانی داره تا به طور کامل از وجود انسان بره بیرون

خوبه که الان با این حالت بچت نیست چون تو روحیه اونم تاثیر داره

اما به عنوان یه مادر و بخاطر بچت خودت نباز جا نزن

همه تلاشت بکن که دوباره پاشی بلند شی بخاطر دل خودت به خاطر خودت که هنوز هستی و محکوم به زندکی کردن 

اگه انسان دچار غم نشه که به تکامل نمیرسه 

از ته دل از خدا میخام حال دلت خوب بشه 

اما خودت هم تلاش کن 

کتاب های مفید بخون مشاوره برو ورزش کن شغل پیدا کن درآمد داشته باش نماز بخون با خدا دردل کن، تا اون اعتماد به نفست بهت برگرده و کنار دخترت بهترین روزها را داشته باشی 

من خودم الان تو بدترین شرایطم 

هیچوقت برا دیگران بد نخواه 

انرژی منفیش به خودت برمیگرده 

من نگفتم از شما بدم میاد گفتم حس خوبی ندارم

به نظرم اگر دخترت باهات باشه و بهش نگاه کنی حاضری دست به هر تلاشی بزنی تا بشی بهترین مادر براش 

و چند ساله دیگه بگی دم خودم گرم که جا نزدم 

نمیدونم کی هستی ولی از ته دل از خدا میخام کمکت کنه 

چون خودم افسردگی کشیدم تنهایی کشیدم خدا برا هیچ بنده ای نخا

عزیزم بیا پیوی یه شماره بهت میدم فردا زنگ بزن کامل برات توضیح میدم مشاورش رایگانه فقط از روی عکس زبا ...

برای مشاوره به پیج زیر مراجعه کنید

اینستا mahyar_va_mahla

روبیکا  @rahimpoor9398

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
امضات اخراش. چیشده😔

شوهرم یه عوضیه.

از کاراش خسته شدم.تا پای طلاق میرم هی برمیگرذم.خیانتاش اعصاب برام نذاشته.

خدا لعنتش کنه.

همین الانم از دست کاراش ،از حق بجانب بودناش کفری ام کع نخوابیدم.

خدا بکشدش .صبح فردا ر‌ونبینه.مادرش سیاهشو‌ بپوشه.

انشاالله بچه هام بی پدر بشن.

انشاللع روز خوش نبینه.

انشاللع فردا بمیره براش کل شهرو شیرینی بدم خبر مرگش بیاد عوضیه لاشی.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
اسی میگم ازین مژه ها چندتایی هستن که توی نخ مصنوعی اند ومال کاشت هستن.من با چسب Don میزدم ولی چسبش د ...

منم مژه ریسه ایی گرفتم،مربیم آموزش بده،همینطوری موند منم نرفتم پیشش،چسبی که گرفتم چسب دان بود ،اونم مربیم برام گرفته بود،نه چسب موقت نمیدونم،اینستا بزن میگه چه چسبایی،نه واسه خودم نمیتونم اکستنشن کنم،هی میخام برم وقت ا‌کستنشن بگیرم برا عید ،نمیرم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
من میخواستم یه لاین آرایشگری حرفه ای یاد بگیرم بنظرت برم سمت چه لاینی؟منظورم اینه که زودتر آدم توش ر ...

همون ناخن کاری خوبه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اسی خوزستانی؟

نه