2777
2789
عنوان

ارثیه ای که مادرشوهر نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 87 پست

به نظرم این مادر خانواده است که در جوانی یا حتی میانسالی تمام سختی ها را تحمل می کنه و از خوشی هاش می گذره تا خونه دار بشن‌. انصاف نیست بعد از فوت همسرش، مجبور بشه از اون خونه بره... 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم این مادر خانواده است که در جوانی یا حتی میانسالی تمام سختی ها را تحمل می کنه و از خوشی هاش م ...

خوب درست تقسیم میکرد نه فقط به این پسر نداده یا اینکه سرقولش بمونه وله نامش کن طبقه بالا بساز

میشه باورکن خیلی زود

مادرش گفته من تصمیم میگیریم اونا هم قبول کردن پسر کوچیکه هم ۱۴ساله بوده

این تقسیم ارث صحیح نیس

میتونن از طریق شورای حل اختلاف محلشون اقدام کنن برا انحصار وراثت و تقسیم ارث مجدد

لازم نیس تمام وراث باشن

یکی از ورثه ینی شوهر همین خانم هم به تنهایی میتونه اقدام کنه

بره شورا قضیه رو بگه راهنمایی میکنن

اولا که سه دونگ به نامش هست و تا مادر رضایت نداشته باشه تا زمان حیات باید صبر کنه. دیگه چه شکایتی کنه. قانون هم حق رو به مادر میده چون وارث و تا نخواد نمیتونه بزور بگیره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

منطقی اش همون دوتا واحد آپارتمان گرفتنه ولی شاید بنده خدا عادت کرده به اون منطقه و همسایه هاش 

فقط اینکه این آقا توی خواهر برادراش بدشانس بوده بچه بزرگترا خوردن و بردن کوچیکتره سرش بی کلاه مونده 

اینجا همه خواهر برادرا باید از اول ارث را تقسیم کنن.پول اون زمان را به نرخ روز دربیارن و دوباره تقسیم بشه

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
مال و منال انقدر عزیز و مهم نیس ک اولاد بخاطرش از مادرش شکایت کنه...

بعدشم این اسمش شکایت نیس

شکایت جاییه ک یکیو مجرم بدونیم

کسی نگف برن شکایت کنن

گفتیم از طریق قانونی مجدد تقسیم ارث صورت بگیره