2777
2789
عنوان

ارثیه ای که مادرشوهر نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش گفته من تصمیم میگیریم اونا هم قبول کردن پسر کوچیکه هم ۱۴ساله بوده

الازم مادر بی انصافی میکنه بفروشه بره تو یه خونه کوچک‌تر خدا رو خوش نمیاد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نصف خونه رو به نام پسرش زده دیگه حق اش رو داده اما در تصرف پسر نیست بهتره که یه واحد برای خودش با ...

مادر قبول نمیکنه میگه اگه بالا هم ساختین باید به نام منم بشه چون از زمین منم استفاده میشه

میشه باورکن خیلی زود

میگه من دوست ندارم آپارتمان نشین بشم 

البته خب آدما وقتی سنشون می‌ره بالا تغییر براشون سخته. تو اون محله احتمالاً خیلیا رو میشناسه، آدرسا رو بلده.

پسره پول داره که طبقه بالا رو بسازه؟ خب بسازه، حتما باید کل پایین به نامش بشه؟

البته خب آدما وقتی سنشون می‌ره بالا تغییر براشون سخته. تو اون محله احتمالاً خیلیا رو میشناسه، آدرسا ...

وام ساخت برداره و طلا زنش بفروش مادر میگه اگه طبقه بالا ساختی باید یا پول زمین من حساب کنی بدی یا بالا هم نصفش به نام من بزنی 

میشه باورکن خیلی زود

اگه برای سه دونگ سند دارن از نظر قانونی مال مشاعی که غیر قابل تقسیم باشه میشه دادخواست حقوقی مطرح کرد و اجازه فروش از دادگاه گرفت منتها فروش مال هم از طریق مزایده هست که معمولا کمتر از قیمت واقعی کارشناسی میشه. بهتره مادر شوهر دوستتون راضی به فروش بشه در غیر اینصورت فروش از طریق دادگستری امکان پذیر هست که کیفیتش به اون صورت هست که توضیح دادم.