2777
2789
عنوان

ارثیه ای که مادرشوهر نمیده

2054 بازدید | 87 پست

دوستان این مشکل یکی از عزیزان منه که خودشم اینجا هست و پیاماتونو میخونه.پدرشوهر ایشون ۱۵سال فوت شدن مادرشوهر به دوتا از پسرا زمین داده  و به سه تا دختراشم اپارتمان  بعد به پسر کوچیکه که رسیده سه دونگ از خونه که خودش توش نشسته داده و سه دونگ دیگه به نام خودش و به پسر کوچیکه قول داده وقتی بچه دار شدی سه دونگ دیگه مال تو اون پسر هم این مدت اجاره نشسته بود تا اینکه رفته به مادرش گفت بچه من ۸ساله شده توهم حرفی از خونه نمی‌زنی به نامم کن نامه هم میدم تا آخر عمر توش زندگی کنی منم بیام طبقه بالا یه واحد واس خودم بسازم مادر قبول نکرد و گفته به نامت نمیکنم پسرهم گفته پس بفروش دوتا آپارتمان بگیریم یکی خودت یکی من بازم قبول نکرده حالا پسر میخواد از طریق قانونی اقدام کنه نظر شما اشتباست آیا ؟بنده خدا حقوقشونم زیاد نیست که بتونه خونه بخره 

میشه باورکن خیلی زود

مادر شوهر نمیخواد اواره شه 

پسر کوچيکه باید از اول فکر اینجاش میکرد تا مادر زنده ست نمیتونه بیرونش کنه و مثل‌مابقی پسرا سهمش میگرفت

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طریق قانونی؟  علیه مادر؟  چققققققد پرروئه پسره.   بیشعور

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

انحصار وراثت شده ‌سهمشون مشخصه ؟یا اینکه سند خونه بنام مادرشه .چون شکایت کردن باید مدرکی باشه ک بتونه ثابت کنه ک بنامش هست یا بنام پدرش .و اگر مدرک دارن حتما باید پیگیر حق و حقوقشون بشه

چرا انحصار وراثت نکردن ک هر کسی سهم قانونیشو ببره؟؟  تقسیم ارث با مادر شوهر نبوده و اشتباهه

مادرش گفته من تصمیم میگیریم اونا هم قبول کردن پسر کوچیکه هم ۱۴ساله بوده

میشه باورکن خیلی زود

ینی چی  ارثیه رو کسی به زور نمیگیره قانون و شرع برا هر کسی سهمی گذاشته نه اینکه همه سهم ببرن ...

دقیقا جوری شده اینا هر سال میرن پایین تر خونه اجاره بقیه هرسال خونه بهتر میخرن وحتی مورد تمسخر خانواده شوهر شدن 

میشه باورکن خیلی زود