2777
2789
عنوان

من حساسم یا مادرشوهرم چیز بد گفت؟

394 بازدید | 31 پست

مامان و بابای من تو یکی از روستاهای شمال یه ویلای کوچک ساختن و تعطیلات اکثرا میریم اونجا. اصالتا هم واسه اونجا هستن. 

چندوقت پیشا مادرشوهرم داشت فرشاشو میداد قالیشویی ، من گفتم اگه کسی وانت داشته باشه و خودش ببره هزینه کمتر میشه، اصرار میکرد که نه فرقی نداره، گفتم همکارم این کارو کرده و متری ۵ تومن کمتر گرفتن، انگار واژه همکار رو مادر شنید و گفت خب اونجا دهاته معلومه که با وانت نمیان ببرن و بیشتر میگیرن. (ربطی نداشت حرف مادرمو بزنه، همون روستا هم قالیشویی میاد بگیره)

چندبار با صدای بلند و جدی گفتم کجا دهاته؟ خونه ما رو میگید دهات؟  همه آرزو دارن اونجا خونه داشته باشن، پشت سرم داشت حرف میزد و حرفو عوض کرد و گفت از فریزرت برام باقالی میاری و منم انگار که هیچی نمیشنوم، رفتم سمت خونه خودم...    آخر سر فقط شنیدم داشت میگفت انگار نمیشنوه.

من با واژه دهات مشکلی ندارم از این حرصم گرفت که اینا خودشون از یکی از روستاهای دورافتاده که هیچ امکاناتی نداشت مهاجرت کردن به استان ما....   اونوقت به من همچین چیزی میگه.

رفتم به همسرم گفتم، اونم طبق معمول گفت مادرم منظوری نداشته،  نمیتونه کلماتو به فارسی خوب بیان کنه، آخه بعد ۵۰ سال اینجا زندگی کردن هنوزم نمیتونه؟ همیشه همسرم همین بهانه رو میاره. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دروغ نگفته همه به روستا میگن دهات تو بد برداشت کردی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

همون اشتباه شنیده بنده خدا اگه در کل خوبه تو هم باهاش خوب باش

منظورش به خونه ی روستا هم باشه چیز بدی نگفته هزینه ها تو روستا معمولا کمتره

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

حقیقتا به نظرم شما حساسی، خب چیز بدی نگفته، وقتی روستاست نمیتونه بگه شهره. 

باید میگفت بالا شهره 🥲خب زن بیچاره چی بگه آخه واقعا روستاست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ادمهای تهی 

سعی میکنن بقیه رو به حد خودشون بیارن پایین

اینجوری فکرکنی دلت هم واسش میسوزه ولش کن بزار تو اتیش حسادت دق کنه 

پدرشوهرمنم هربار منو میبینه امکان نداره درباره همشهری های من بد نگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
باهات لج افتاده تو هم باهاش لج افتادی ارتباطتو کمتر کن تا عزت و احترام هردوتون بیشتر بشه

من اصلا حرف مادرمو نزدم داشتم درمورد همکارم حرف میزدم

اصلا چه دلیلی داشت اسم مادرمو بیاره

کلا یه عادت بدی که داره فقط میخواد حرف بزنه و اصلا گوش نمیده یا نصفه گوش میده

ادمهای تهی  سعی میکنن بقیه رو به حد خودشون بیارن پایین اینجوری فکرکنی دلت هم واسش میسوزه ولش ...

عزیزم این که شما میگی فرق داره با حرف مادر شوهر اسی 

اینکه مردمان یه شهر رو تمسخر کنن با اینکه بخوان به اجبار به ده بگن شهر