2777
2789
عنوان

من حساسم یا مادرشوهرم چیز بد گفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شمال برعکسه،  خونه تو روستا گرون تره

ووالا ما خودمون شمال توی یکی از روستاها ویلا داریم اینطوریا که میگی نیست.  الان با اینکه ویلامون همچین ارزونم نیست بزرگم هست ولی نمیشه با پولش یک خونه در حد خودش توی شهر خرید

من اصلا حرف مادرمو نزدم داشتم درمورد همکارم حرف میزدم اصلا چه دلیلی داشت اسم مادرمو بیاره کلا یه ع ...

شما که اخلاقش رامیدونید باهاش وارد بحث نشو.اگرهم گفت ماست سیاه فقط سر تکون بده نه تایید کن ونه تکذیب

ادمهای تهی  سعی میکنن بقیه رو به حد خودشون بیارن پایین اینجوری فکرکنی دلت هم واسش میسوزه ولش ...

وااااا چه ربطی به پر و نهی بودن داره.  الان کلمه ی تهی کلاس داشت نسبتش دادی به مادرشوهر این بنده خدا؟! 

شما که اخلاقش رامیدونید باهاش وارد بحث نشو.اگرهم گفت ماست سیاه فقط سر تکون بده نه تایید کن ونه تکذیب

آره خودمم به همین نتیجه رسیدم

بهترین چیز اینه فقط شنونده باشی

از کجا معلوم عزیزم شاید با لحن بدی کلمه ی دهات رو گفته؟ همینطوری عادی نگفته دهات با کنایه گفته ک ینی ...

من بابام از دهات اومده شهر تو همون جوانیش الان عمه ام هم دهاته خونه اش

ظهر دلم برای  عمم تنگ شد تو فکرشم برم دو روز بیارمش پیش خودم 

من اصلا دهات فحش نمیبینم 

بابام نوجوان بود برای کار اومد شهر الان نود سالشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من اصلا حرف مادرمو نزدم داشتم درمورد همکارم حرف میزدم اصلا چه دلیلی داشت اسم مادرمو بیاره کلا یه ع ...

ببین رفتار هرکسی همیشه دلیلش من نیستم، درگیری و کشمکش درونی خودشه که باعث رفتاری میشه

ایشونم احتمالا از مادرت حسادت میکنه یا خیلی تو ذهنش بزرگه که اینجوری خودشو خالی میکنه و میخواد تحقیر کنه

هرچی که هست شخصیتش اینه و برای شما بهتره که ارتباطت کمتر و رسمی باشه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
از کجا معلوم عزیزم شاید با لحن بدی کلمه ی دهات رو گفته؟ همینطوری عادی نگفته دهات با کنایه گفته ک ینی ...

اولا دهاتی و روستایی بودن شرف داره به هزارتا شهری و دغل باز بودن.  ثانیا اون خودشم دهانیه حالا با کنایه هم گفته باشه تف سربالاست دیگه پس اسی باید به این دید نگاه کنه مادرشوهرش اول خودش رو گفته. 

ثالثا از یک زن جوون تحصیلکرده ی با کمالات انتظار میره سربسر یک پیرزن بیسوادی که شاید یک عمری هم با این مدل حرف زدن زندگی کرده و شده عادتش نذاره و هرچی گفت از بغلش رد شه.  

در شان اسی هست سربسر اینطور پیرزنیبذاره آخه.  

قالیاشم به درک بره هرکار میخواد بکنه خودش بکنه دیگه نظر عروسشم نپرسه

اولا دهاتی و روستایی بودن شرف داره به هزارتا شهری و دغل باز بودن.  ثانیا اون خودشم دهانیه حالا ...

بابا بخدا اصالتا هممون دهاتی هستیم 

آخه دهات که فحش نیست 🥴

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بابا بخدا اصالتا هممون دهاتی هستیم  آخه دهات که فحش نیست 🥴

خوب منم همینو میگم.  نه البته بعضیا خودشون رو خیلی شهری میدونن.  فکر میکنن شهرشون از روز اول شهر بوده.  یکطوری میگن مااصااااااااالتمون شهریه انگار چه افتخار بزرگیه که پدر پدر پدر پدر پدر پدر.....  پدربزرگت رو مادرش کجا بدنیا اورده باشه.  یک زایمان ساده بوده که اتفاق افتاده دیگه اینهمه پز دادن نداره که😅😅😅