2777
2789

ن ب حرف اونایی ک میگن (تحت هیچ شرایطی)

ن اونایی ک میگن (تحت هر شرایطی)

چ منطقیه ینی اصلا شماها شرایط رو نمیسنجین؟!

همینجور رو هوا ی حرفی میزنین

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم موافقم !!! من نمی‌دونم دوتا بچه پشت سر هم چه فایده ای دیگه داره جز اینکه باهم بازی کنن &n ...

دقیقا 

مادر واقعاااا کم میاره 

همه میگن باهم بازی میکنن خب

ولی بچه های پشت سر هم بیشتر دعوا میکنن تا بازی

ولی فاصه سنی یخورده بیشتر باشه یکیشون نقش حمایتگر بیشتری داره و مواظبه و به خوبی باهم بازی میکنن 

اینا خیلی نسبیه... ولی منظورم اینه معلوم نیست اگر خواهر یا برادر داشتی اصلا برای هم خواهر و برادر خ ...

چیزی به نام خواهر برادر خوب یا بد وجود نداره تمامش بستگی به تربیت و فضای خانواده داره

فرزند' سلامت روح و روان والدین خصوصا مادر  رو نیازمنده.  به علاوه اوضاع مالی اوکی. وقتی مادر از نظر روحی داغون ومسموم و خلاصه مریض باشه'   تلیاردرم که باشه بچه مناسبشون نیست. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
نه اشتباه نکن بهترین فاصله سنی هست بیار

الان از نظر روحی نمیتونم.پسرم خیلی بدخواب و وابسته س.هرکی بهش میگه اجی یا داداشی میخوای میگه نه جیغ میزنه میگه میخوام تنها باشم و بشدت برخورد میکنه و اگه بچه ای رو بغل کنم خیلی بد برخورد میکنه وحسودی میکنه

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
هرکی هم زنده س نباید لزومن زایش داشته باشه

این حق طبیعی هر زوجیه 

درست پول سلامت روان محکم بودن پایه های خانواده از شروطشه

ولی خیلی مضحکه که شرط بچه دار شدن توانایی گرفتن پاسپورت خارجی باشه :) 

الان همه دیگه نمیتونن خونه بخرن،خودتونم میدونید! ما خودمون تهرانیم ماهی ده میلیون اجاره خونه میدیم ...

عزیز دلم خب این همه ای که میگی  نمیتونن خونه بخرن ،،،،و یه خونه هم ندارن جز فقیر ها حساب میشن!!!

وگرنه اگه درامدتون اینقدری بود که میگی ،،،با سه تا شغل ،،،،،بعد از سال ها باید می‌تونستید یه خونه معمولی کوچیک تو جای متوسط تهران بخرید !

حالا با فروختن طلا بوده ،،با پس انداز بوده با وام بوده !

خب بنظرم بچه واجب نیست براش !!!!چه عجله ای حالا،،،،،،

با سه تا شغل سعی کنه پس انداز کنه ،،،،خرجش رو کمتر کنه ،،،بتونه یه سقف بالاسر داشته باشه 

من نمیگم میلیاردر باشی برای بچه دوم داشتن ،،،،ده تا خونه داشته باشی !!!

میگم پدر یه شغل اطمینانی داشته باشه یا حقوق خوب که بتونه خرج چهارنفره آدم رو بده تو این گرونی 

یه خونه داشته باشه که با دوتا بچه هرسال سختی و آواره نشه،،،

یه ماشین داشته باشه 

پس انداز بانکی هم داشته باشه برای مبادا 

اینایی که من میگم زندگی خییییییلی معمولی هست !!!یه خونه و یه ماشین و یه شغل

عزیز دلم خب این همه ای که میگی  نمیتونن خونه بخرن ،،،،و یه خونه هم ندارن جز فقیر ها حساب میشن!! ...

عزیزم الان یه خونه کوچیک و معمولی تو پایین شهر تهران ۳ میلیارد هست کم کمش! 

یه زن شوهر نهایت ده ساله کار میکنن؟ چطور ۳ میلیارد باید داشته باشن؟ من شوهرم تازه کار دومش رو شروع کرده 

ماشین داریم بعد از عید هم عوضش میکنیم به امید خدا 

خیلیا رو دیدم خونه دارن ولی ندارن بخورن این خوبه آخه ؟ ما فقط خونه نداریم ولی میتونیم تأمین خورد و خوراک کنیم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428