2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درصورت مهاجرت یا دوتابعیتی کردنش وسلام

عزیزم این جماعت حای عروسک خریدن بچه میزان شما میگی در صورت مهاجرت خودشون غرق تورمن تو بدبختی دستو پا میزنن افسرده از ارزوهای نرسیده بعد دومی سومی میارن همینجور بچه بیچاره جون بگنه ایندشو بسازه

عزیزم این جماعت حای عروسک خریدن بچه میزان شما میگی در صورت مهاجرت خودشون غرق تورمن تو بدبختی دستو پا ...

کامنتای چرتو پرتشون همینجور داره میاد میدونم همین جماعت معتقدن بچه وسط محرومیت بهتر رشد میکنه🫤😏مملکت گلو بلبله هی بچه بیاریم حرف حقم میزنی نمیفهمن خب اینقد بیارین تیم فوتبال راه بندازین والاااا 

😂😂😂😂چی چی واسه خودت میگی واسه فکر خودت متاسف باش حرفام برای مغزت زیاد گنده س برو بخواب 

متوجه ام انگار خودتم بچه داری جالب بدونم به حرفات عمل می‌کنی یا فقط حرف بلد بزنی 

به نظرمن شرایط روحی روانی و تربیت بچه از همه چی مهمتره ولی خب اینجا اکثرا مبگن فقط پول باشه حالا بچه روانی و بی ادب باشه مشکلی نیست فقط غرق پول باشه از نظرشون حله 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بزرگترین ظلم به بچت اینه بگذاری بچت تنها بمونه ،تنها بزرگ بشه،من این آسیب ها رو دیدم و همیشه میگم اگر میخاید یه دونه بیارید همون یه دونه رو هم نیارید

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ