2777
2789

بنظر من ک الان دومی رو ۶ ماهه باردارم اول سلامت روان مادر بعد پول مهمه ..‌ هر کدومشو نداری کلا قیدشو بزن ... الان من میخام زایمان طبیعی کنم تو خصوصی ۱۰ ملیونه.. خرجای بارداری هم ک جای خود ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بزرگترین ظلم به بچت اینه بگذاری بچت تنها بمونه ،تنها بزرگ بشه،من این آسیب ها رو دیدم و همیشه میگم اگ ...

بزرگ ترین ظلم به بچه اینکه تو فقر نداری بزرگش کنی 

تنهایی با دوست و ازدواجش در آینده میشه پر کرد 

اما حسرت به دل موندنش رو هیچ وقت نمیتونی جبران کنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان یه خونه کوچیک و معمولی تو پایین شهر تهران ۳ میلیارد هست کم کمش!  یه زن شوهر نهایت د ...

شوهرت و خودت چند سالتونه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

گلم من از تجربه شخصی خودم میگم هیچوقته هیچوقته هیچوقت هیچکس جای اول پدر مادر بعد خواهر و برادرو نمیگیره نذار بچت آسیب ببینه از تنهایی و بی همدمی ،خواهر و برادر بدشم خوبه چون بالاخره یه روزای خوبی کنار هم داشتن ،بعدشم این تربیت پدر و مادره که باعث استحکام روابط بین بچه ها میشه،من یه عمری هس حسرت داشتن یه خواهرو دارم ولی چه حیف که ندارم،چیزی که خیلیا داشتنش براشون عادیه، اگر که از امکانات نسبی خوبی برخورداری و همسر خوبی داری به بچه سومم فکر کن چه برسه به دوم

بچه ثمره ی زندگیه و جز اون به معنای واقعی دارایی نداری...اینام که میگن بچه فقط باعث اعصاب خوردیه و ضعیف شدن اعصاب مادر ،پس از اعصاب زنایی که چندین ساله منتظر بچه ان خبر ندارن،خدا نعمت مادر شدن بهتون داده بگید شکر نه که وای باید اقامت خارجه داشته باشه ،پنت هوس داشته باشه، خونه ۳ خوابه داشته باشید،همه ی ما میدونیم اگر دورهمی و کنار هم بودنی نباشه پول ارزشش از پهن هم کمتره 

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بزرگ ترین ظلم به بچه اینکه تو فقر نداری بزرگش کنی  تنهایی با دوست و ازدواجش در آینده میشه پر ک ...

تو رو خدا تراژدی نساز بچه دل خوش میخاد نه پول زیاد ،خودت یه لحظه فک کن حاضر بودی دور از جونت پدرو مادر و خواهر یا برادرت و بدی به جاش ملیارد ملیارد پول بگیری 

حتما خواهر و برادر داشتی و مث من کمبودشو تو زندگیت ندیدی،به قول قدیمیا از رو شکم سیری حرف میزنی...بعدشم فقر از نظر آدما فرق میکنه فقر از نظر من یعنی نداشتن همدم و بهترین رفیق که همون خواهر یا برادره 

تو رو خدا تراژدی نساز بچه دل خوش میخاد نه پول زیاد ،خودت یه لحظه فک کن حاضر بودی دور از جونت پدرو ما ...

ای کاش تک بودم اما حسرت خیلی چیزها به دل خودم و خواهر برادر هام نمی موند

حاضر بودم من نبودم اما خواهر و برادر ام تو رفاه بودن 

بله دل خوش خیلی خوبه 

اما این دل خوش ۸۰ درصدش با پول و امکانات ، ۲۰ درصدش با خواهر برادره 

همیشه هم مادرم میگه من دوتا بچه بیشتر نمیخواستم چون اون موقع روش جلوگیری نبوده ناخواسته باردار می‌شده 

ای کاش تک بودم اما حسرت خیلی چیزها به دل خودم و خواهر برادر هام نمی موند حاضر بودم من نبودم اما خوا ...

من نمیدونم چقدر از نظر مالی در تنگنا بودین اما بخدا مطمئنم بیشتر لحظات کنار هم خوش بودین تا به نداریهاتون فک کنید 

تو رو خدا قدر نعمتهایی که داری رو بدون حتما الان ازدواج کردین و از نظر مالی به یه ثباتی رسیدین اما الان همو دارین توی غم و شادی کنار همین ،اما من تنهام مریض میشم تنهام مامان و بابام مریض میشن من تنهام زایمان دارم تنهام میخام مسافرت برم تنهام احتیاج دارم برای یکی درد و دل کنم میگم مامانم گناه داده ۷ بار عمل کرده فشار خون داره نگم بهش بهتره،اگر درد و دلمو به هر کس دیگه ام‌بگم میشه برام میشه طعنه،شاید کسی پیدا بشه از رو ترحم برام کاری بکنه که حتما منت هم رو سرم داره ،نگو ازدواج آدمو از تنهایی درمیاره که بخدا درنمیاره شوهرم آدم خیلی خوبیه اما گوش خوبی برای شنیدن غصه هام نیس چند بار که بگم میگه ای بابا چه زنی گرفتم حتما مشکل اعصاب داره هی میناله، خانواده شوهرم که دیگه همه میدونن هیچوقت جای خانواده خود آدمو نمیگیره،دوستم که توی زندگی مقطعی و دوره ای هست و تو همه چیزو نمیتونی براش بگی و توی اولویتش نیستی ،بخدا من ۳۱ سالمه گاهی اینقدر احساس تنهایی میکنم با دختر نوجوونم درد و دل میکنم ،اونی که همیشه در همه شرایط کنارته پدر و مادر و خواهر برادرته ،پس حالا فهمیدی چرا میگم تک فرزندی ظلم به بچه اس 

گلم من از تجربه شخصی خودم میگم هیچوقته هیچوقته هیچوقت هیچکس جای اول پدر مادر بعد خواهر و برادرو نمیگ ...

دقیقا درست میفرمایید خیلی مهمه

اما چیزی که باعث دودلی در من شده اینه صبرم کم شده 

و اعصاب و حوصلم کم شده

بعضی ازخانوما دقیقااا نمونه یک مادرخودخواه وبی سوادن که هشتشون گرو نهشونه ولی مدام زایش دارندخودشونم اینجوری دلداری میدن که بچه ی ماهمین که خواهربرادرداره کافیه ولی اینکه حتی یه خونه ی ساده هم ندارن وهرسال برای پول پیش واجاره توتنگناهستن مهم نیست حالاخوردوخوراک وخرجای دیگه هم به کنارانگار اینافقط توانایی زایش دارن

من نمیدونم چقدر از نظر مالی در تنگنا بودین اما بخدا مطمئنم بیشتر لحظات کنار هم خوش بودین تا به نداری ...

حرفتون درسته 

اما من خواهر دارم

اما نمیتونم باهاش دردودل کنم 

چون دهن لقه سریع همه جا پخش میکنه 

یا وقتی دعوا کنیم مثل سلاح ازش استفاده میکنه 

اگه بهتون بگم اول زندگی متاهلی با من چه کرد شاخ در میاوردید

منو خواهرم دوسال اختلاف داریم و اون بزرگ‌تر از منه