مخلص_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 784 عنوان روزانه چند کالری مصرف میکنید؟ 1802 بازدید | 24 پست قد و وزنتون رو هم بگید.یک هفته اس که با کالری شماری رژیم گرفتم قدم ۱۶۵ و وزنم ۷۳ هست میخوام خودمو برسونم به ۶۰ روزانه حدود ۱۵۰۰ کالری میخورم گاهی اوقات هم کمترولی حس میکنم دارم خسته میشم گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋 1402/11/27 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 هزاران کالری😐۱۶۲۶۸کیلو خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
momotuzaki عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 2740 زیر ۸۰۰ تا مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
مخلص_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 784 روزانه ۲۰۰۰ وزن ۵۲ وای خوشبحالت گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
مخلص_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 784 زیر ۸۰۰ تا چند کیلویید خسته نشدین از رژیم؟ گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
مخلص_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 784 ورزش میکنم یه روز درمیون باشگاه میرم اها باشگاه خیلی خوبه من روزانه یکساعت پیاده روی میکنم شرایط باشگاه رفتنو ندارم گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
iloveyougad عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 6080 من وزنم ۷۵قدم ۱۶۵کالری روزانه ام زیر ۷۰۰ با یه ماه رژیم ۷کیلودکاهش داشتم
مخلص_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 784 هزاران کالری😐 ۱۶۲ ۶۸کیلو چخبره😂 گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
شیدامعلمم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1574 هزاران کالری😐 ۱۶۲ ۶۸کیلو هم قدیم اما من وزنم بیشتره از وزنت راضی هستی؟من وزنم بالا بود رژیم گرفتم
هلما_هستم عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 4235 اها باشگاه خیلی خوبه من روزانه یکساعت پیاده روی میکنم شرایط باشگاه رفتنو ندارم باید تند راه بری قلبت تند بزنه و قبلش هم شکم پهلو را ماساژ بدی
مخلص_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 784 من وزنم ۷۵قدم ۱۶۵ کالری روزانه ام زیر ۷۰۰ با یه ماه رژیم ۷کیلودکاهش داشتم ورزش و پیاده روی نداشتین؟ وزن فعلیتون ۷۵ یا قبل رژیم انقد بوده گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 هم قدیم اما من وزنم بیشتره از وزنت راضی هستی؟ من وزنم بالا بود رژیم گرفتم نه دلم میخواد لاغرتر کنمقبلا۶۳بودم خوب بودالان اراده ندارم و صغف میکنم سریع خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
مخلص_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 784 باید تند راه بری قلبت تند بزنه و قبلش هم شکم پهلو را ماساژ بدی ماساژ قبل پیاده روی؟ گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋