مهاسانا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5872 عنوان تروخدا بیاین 169 بازدید | 45 پست بقدری استرس بیخودی دارم الان تپش قلب گرفتم ، نمیتونم بخوابم ، چند وقتیه یسری فکرا میان تو ذهنم که بیرون نمیرن تروخدا بگین چکار کنم استرس دارم نمیتونم بخوابم 1402/11/27 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهاسانا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5872 بنویسشون واقعا تاثیر داره؟ الان بحدی استرس دارم نمیتونم بخوابم قلبم درد میکنه
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2384 ذکر بخون اصلا نمیفهمی کی خوابت برده...تمام فکرت رو بزار رو ذکر معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
مهاسانا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5872 ذکر بخون اصلا نمیفهمی کی خوابت برده...تمام فکرت رو بزار رو ذکر اینقد دعا کردم خسته شدم چرا خدا جوابمو نمیده الان خیلی وقته وسواس فکری گرفتم از صبح از خواب بیدار میشم تا خوده شب درگیرشم الآنم نمیذاره بخابم
سحر۷۵۵ عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 8514 واقعا تاثیر داره؟ الان بحدی استرس دارم نمیتونم بخوابم قلبم درد میکنه اره قطعا تاثیر دارهاینقدر بنویس ک ذهنت خالی شه
مهاسانا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5872 به چیزای خوب فکر کن اینقد حجم استرسم زیاده غلبه کرده تروخدا بگو چکار کنم بخابم دارم دیوونه میشم
مهاسانا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5872 اره قطعا تاثیر داره اینقدر بنویس ک ذهنت خالی شه خودت تجربه شو داری؟ آخه شاید همونجا تموم بشه، اما بعدش دوباره فکرا میان تو ذهنم
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2384 اینقد دعا کردم خسته شدم چرا خدا جوابمو نمیده الان خیلی وقته وسواس فکری گرفتم از صبح ا ... چه کارایی مثلا ..خودت باید رو خودت کار کنی عزیزم ..خیلی سخته میفهمم معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
سحر۷۵۵ عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 8514 خودت تجربه شو داری؟ آخه شاید همونجا تموم بشه، اما بعدش دوباره فکرا میان تو ذهنم تا جایی ک سراغت میان بنویسو اگر شدیده از مشاور کمک بگیر تمرین بهت میدهدوستام انجام دادن زیر نظر مشاور
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2384 اینقد دعا کردم خسته شدم چرا خدا جوابمو نمیده الان خیلی وقته وسواس فکری گرفتم از صبح ا ... برگ بو و اسفند باهم دود کن تو اتاقت ..برای استرس خوبه و اعصاب معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
مهاسانا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5872 چه کارایی مثلا ..خودت باید رو خودت کار کنی عزیزم ..خیلی سخته میفهمم مثلا یسری رفتارت میره رو مخم اصلا بیرون نمیاد حالا تازگیا فوبیای تنهایی بیرون رفتن گرفتم، اصلا نمیتونم تنها برم بیرون عزیزم بخدا خیلی سخته ، الان نمیتونم تمرکز ندارم بخابم میترسم همش
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2384 مثلا بشری رفتارت میره رو مخم اصلا بیرون نمیاد حالا تازگیا فوبیای تنهایی بیرون رفتن گرفتم، اص ... اگه همش چشم هاتو ببندی و فقط رو یه چیز تمرکز کنی خواب میری ..چکاره ای خونه دار یا درس میخونی بچه داری معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
مهاسانا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5872 تا جایی ک سراغت میان بنویس و اگر شدیده از مشاور کمک بگیر تمرین بهت میده دوستام انجام دادن زیر ن ... آخه میدونی روی یسری کارا حساس شدم ، یسری رفتارا از ذهنم اصلا نمیرن بیرون حتی اگر بنویسم فقط برا لحظس اصلا الآنم نمیتونم بخوابم ، استرس شدید دارم ، ذهنم بیداره