2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 45 پست
اگه همش چشم هاتو ببندی و فقط رو یه چیز تمرکز کنی خواب میری ..چکاره ای خونه دار یا درس می‌خونی بچه دا ...

درس همین درس لامصب 

اینقد سر درسهام استرس کشیدم ک بهم فشار آورد 

بخدا هیچیم نبود، شاد ترین آدم بودم، الان شدم غمگین و افسرده 

الآنم هرچی ب خودم میگم هیچی نیس بخواب اما استرس دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درس همین درس لامصب  اینقد سر درسهام استرس کشیدم ک بهم فشار آورد  بخدا هیچیم نبود، شاد تر ...

اوووه نمیشه که درس باید با آرامش باشه که تو ذهنت بره ..اینجوری هم خودتو نابود میکنی هم هیچی یاد نمیگیری

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
اوووه نمیشه که درس باید با آرامش باشه که تو ذهنت بره ..اینجوری هم خودتو نابود میکنی هم هیچی یاد نمیگ ...

همین دگه 

الان چیکار کنم؟ قلبم درد می‌کنه . حس تنهایی دارم 

دوس دارم بخابم اما اینقد فکرا تو سرم هستن، خابم نمیبره 

همین دگه  الان چیکار کنم؟ قلبم درد می‌کنه . حس تنهایی دارم  دوس دارم بخابم اما اینقد فکر ...

بنظرم تاپیک های بقیع رو بخونی بهتره من خوابم نمیبرع میام میخونم خسته و گیج میشم می‌خوابم ...الان هرچی راجبه اش حرف بزنی بدتر میشه....یاد بگیر رو خودت کار کن .بگو به درک هرچی شد ..هیچی از خودم مهم تر نیست ...بعد بشین درس بخون نه اینجوری

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
بنظرم تاپیک های بقیع رو بخونی بهتره من خوابم نمیبرع میام میخونم خسته و گیج میشم می‌خوابم ...الان هرچ ...

باورت میشه همه مدل روشی رو خودم امتحان کردم 

فقط یکم جواب میده 

الآنم اینقد خابم میاد اما میخام بخابم فکرا نمیذارن 

باورت میشه همه مدل روشی رو خودم امتحان کردم  فقط یکم جواب میده  الآنم اینقد خابم میاد ام ...

برگ بو دود کن ..بعد مشاوره دیگه راهی نیست البته اگه پیش یکی بری ببینه طلسم چیزی نداشته باشی

برگ بو دود کن ..بعد مشاوره دیگه راهی نیست البته اگه پیش یکی بری ببینه طلسم چیزی نداشته باشی

ممکنه طلسم باشه؟ آخه خودمم فک میکنم از چشم باشه 

پیش کی باید برم؟ 

شما نزدیکاتون تجربه نداشتی؟

ممکنه طلسم باشه؟ آخه خودمم فک میکنم از چشم باشه  پیش کی باید برم؟  شما نزدیکاتون تجربه ن ...

اره ..ولی جای درستی نرفت همه جوره وسواس بود حتا سر نماز میگه بیشتر میاد تو ذهنش ..حتا زندگیش با یه بچه خراب شد .‌

اره ..ولی جای درستی نرفت همه جوره وسواس بود حتا سر نماز میگه بیشتر میاد تو ذهنش ..حتا زندگیش با یه ب ...

چند وقته اینجوری شدی قبلا خوب بودی