2777
2789
عنوان

هدیه برای همسرم چی بخرم دخترا ؟

105 بازدید | 12 پست

دیشب هدیه گرفتم ولی بنا به شرایطم نشد برم بیرون هدیه بخرم همسرم کمی ناراحت شد بنظرم ، الان چجوری جبران کنم ، چی بخرم ؟

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)
چی دوست داره

اول بگم که دوتا کوچولو دارم فعلا تو خونه درواقع حبسم بخارشون،  امشب ولی با خودش قراره بریم یسر بیرون ... خودش خب تا حالا عطر و اینها زیاد گرفتم ...ست های راحتی دوست داره ولی قیمتاش ۴ به بالاست 🥲 کلا تو محل زندگی ما همه چی گرونه ... یچیزی بگو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگم که دوتا کوچولو دارم فعلا تو خونه درواقع حبسم بخارشون،  امشب ولی با خودش قراره بریم یسر ...

چقدر میخوای هزینه کنی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
۲ تومن 🤭

خب مثلا از این ستای کیف و  کمربند 

یا لباس برای خودش 

الان زمسوتنم هس از این لباس تدیا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب مثلا از این ستای کیف و  کمربند  یا لباس برای خودش  الان زمسوتنم هس از این لباس ت ...

مممنونم عزیزم از راهنماییت 

احتمالا همینکار میکنم 

کمر بند و کیف خوبه همونطور که دوستمون  گفتن،  اگر از ماگ اینا هم خوشحال میشن، یه ماگ در دار استنلی  هم خیلی خوبه، من همسرم با این چیزا خیلی خوشحال میشن، علاقه ی عجیبی به محصولات استنلی دارن☺ یه بافت شیک یا پیراهن مردونه، تیشرت خوب، هودی، صندل مردونه، شلوار لی به نظرم گزینه های خوبی هستن تا دوتومن، انشالله هر چی که گرفتین مورد پسندشون  بشه🥰