2777
2789
عنوان

هدیه برای همسرم چی بخرم دخترا ؟

105 بازدید | 12 پست

دیشب هدیه گرفتم ولی بنا به شرایطم نشد برم بیرون هدیه بخرم همسرم کمی ناراحت شد بنظرم ، الان چجوری جبران کنم ، چی بخرم ؟

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)
چی دوست داره

اول بگم که دوتا کوچولو دارم فعلا تو خونه درواقع حبسم بخارشون،  امشب ولی با خودش قراره بریم یسر بیرون ... خودش خب تا حالا عطر و اینها زیاد گرفتم ...ست های راحتی دوست داره ولی قیمتاش ۴ به بالاست 🥲 کلا تو محل زندگی ما همه چی گرونه ... یچیزی بگو ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگم که دوتا کوچولو دارم فعلا تو خونه درواقع حبسم بخارشون،  امشب ولی با خودش قراره بریم یسر ...

چقدر میخوای هزینه کنی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
۲ تومن 🤭

خب مثلا از این ستای کیف و  کمربند 

یا لباس برای خودش 

الان زمسوتنم هس از این لباس تدیا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب مثلا از این ستای کیف و  کمربند  یا لباس برای خودش  الان زمسوتنم هس از این لباس ت ...

مممنونم عزیزم از راهنماییت 

احتمالا همینکار میکنم 

کمر بند و کیف خوبه همونطور که دوستمون  گفتن،  اگر از ماگ اینا هم خوشحال میشن، یه ماگ در دار استنلی  هم خیلی خوبه، من همسرم با این چیزا خیلی خوشحال میشن، علاقه ی عجیبی به محصولات استنلی دارن☺ یه بافت شیک یا پیراهن مردونه، تیشرت خوب، هودی، صندل مردونه، شلوار لی به نظرم گزینه های خوبی هستن تا دوتومن، انشالله هر چی که گرفتین مورد پسندشون  بشه🥰