2777
2789
عنوان

قوم شوهر

106 بازدید | 10 پست

کلا تو این تاپیک بیایین حرف بزنین خودتون رو خالی کنین 

از هرکدوم ناراحتین بگین مادرشوهر ... خواهر شوهر ... جاری ... 

اونایی هم که هنوز اون روی خانواده ی شوهر رو ندیدن یه خاطره بگن 

یا بگین چجوری اومدن خواستگاریتون کی اول شما رو پسندید

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

فعلا به خون‌برادر شوهرم تشنه ام 

یه خودشیرینی احمقانه کرده واسه شوهرم اونم جوگیرررررشده داداشم برام‌قدم‌بزرگی برداشت 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا به خون‌برادر شوهرم تشنه ام  یه خودشیرینی احمقانه کرده واسه شوهرم اونم جوگیرررررشده داداشم ...

🙂 کلا مال منم اینجوریه که یه کار کوچیک که میکنن براش فک میکنه لطف کردن 

من دل بیشعورم تنگشون میشه ولی عمرا عمرا ۲ تا خاهرای شوهرمو ببخشم چه از کاراشون چه حرفاشون شکستنم

چرا با اینکه دلت رو شکستن بازم دلتنگشون میشی من بخاطر یه سری مسائل از شوهرم متنفر شدم و هیچ حسی بهش ندارم بعد تو چطوری اینجوری هستی

چرا با اینکه دلت رو شکستن بازم دلتنگشون میشی من بخاطر یه سری مسائل از شوهرم متنفر شدم و هیچ حسی بهش ...

مرض دارم

باردارم میرم بیرون حالم خوب میشه دیروز رفتیم خونشون خاهرشوهرم فقط سلام کرد گفت مگه بچت مدرسه نبود که اومدین اینجا

تا لحظه ی که اومدم حالم بد شد دیگه ی لقمه هم غذا نخوردم باهامم حرف نزد زدم اومدم گفتم خدایا هیشکی رو محتاج یا نیازمند چیزی یا کسی نکن

من از گرسنگی و دلخوشی نرفتم گفتم حالم بیرون خوب میشه برم اونجا دلم شکست مثلا نوه عزیزه دخترمو گاز میگیره همشون میخندن بچه ی من کوچیک بود گاز میگرفت بهش میگفت سگ همه دعواش میکردن نمیذاشتن پیششون باشه نه بچه هامو میخان نه خودمو دلم به حال خودمون میسوزه آرزو دارم برم ی جای دور که بدونم راهم بسته شده نمیتونم پیششون برم

اینقدددد حرف سرد بهم میزنن شوهرمم همرازم نیس که بگم بهش خانوادشو دوس داره شدیددد