2821
2789
عنوان

عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست
اره واقعا چرا قهرید؟؟ ما قهرمون بیشتر ازچندساعت طول نمیکشه  چون اگه من مقصر باشم میرم عذرخواه ...

بزار برات توضیح بدم خودت قضاوت کن 

بمیرم برا‌ش از صبح تا شب ساعت دوازده سرکاره اصلا استراحت ندازه ی روز تو هفته رو بیکاره اونم اینبار شبش با پسر عمش و دوستاش رفته بودن تو باغ یکی از دوستاش تا ساعت سه شب برنگشتن کلا بی خبر بود گفت نت نداشتیم اونجا پسر عمشم میدونم خیلی ادم لاشیه اهل دودو مشربو این چیزاس دوستاشم لابد مثل خودشن برا همین خیلی بوم اومد که با همچین ادمایی تا ساعت سه بیرون بوده

روز بعدش پیام داد توضیح داد برام که کجا بوده و اینا ولی من ازش ناراحت شدم هرچقد گفت حالت چطوره کجات درد میکنه من سرد جواب دادم گف عکس بده ببینمت گفتم نمیخواد اونم ناراحت شد گفت باشه 

دیگ بعد اون نه من پیام دادم نه اون دعوا نکردم حرف خلصی نزدیم که بگیم سر این ناراحت شدیم فقط نه اون پیام داده نه من

من از هین ناراحتم اونی که بدون من ی روز نمیتونست الان چجوری میتونه دو روز سراغی ازم نگیره خیلی دوستم داره همیشه هم ثابت کرده ولی نمیدونم چرا اینبار اینطوری کرد

خب مردارو نباید خیلی ب حرفشون توجه کنی مردا تو رفتارشون ثابت میکنن دوست دارن یا نه

خخخخخ اتفاقامردهاهمه رودوست دارن جزاونیکه دوستش داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خخخخخ اتفاقامردهاهمه رودوست دارن جزاونیکه دوستش داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه این درمورد همه مردا صدق نمیکنه عزیزم

شما حتما با اون ادم درست هنوز رو به رو نشدی

نه این درمورد همه مردا صدق نمیکنه عزیزم شما حتما با اون ادم درست هنوز رو به رو نشدی

من تجربه عشاق عالمم

بروتجربه منوتکرارکن

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
بزار برات توضیح بدم خودت قضاوت کن  بمیرم برا‌ش از صبح تا شب ساعت دوازده سرکاره اصلا استراحت ند ...

ببین کلا پسرا از اینکه خیلی بهشون گیر بدی بدشون میاد این یک

دوما هم اینکه ببخشید اینو میگم اول ی پیگیری بکن شاید بنده خدا مشکلی براش پیش اومده ولی اگ چیزی نشده بود

ب نظرم ی تجدید نظر بکن تو رابطه ت 

چون کسی ک دوست داره نمیتونه ازت بیخبر بمونه اونم۲روز

اگه اب  حموم سرد شد بدون دونفر دارن از اب استفاده میکنن

درکل خیلی دقت کن

اول پیگیری کن ببین چرا پیام نداده

بعد تصمیم بگیر

چی بگویم

برودنبال تکرترتجربه دیگران

ولی من زرنگم

هیچوقت تجربه دیگران روتجربه نمیکنم

ببین کلا پسرا از اینکه خیلی بهشون گیر بدی بدشون میاد این یک دوما هم اینکه ببخشید اینو میگم اول ی پی ...

استوری غمگین میزاره میدونم چیزش نشده 

نه از لحاظ دختر مختر ازش مطمعنم ثابت شده از هر لحاظ

اره این خیلییییی بدش میاد از گیر دادن خیلی

برودنبال تکرترتجربه دیگران ولی من زرنگم هیچوقت تجربه دیگران روتجربه نمیکنم

ولی خیلیم بد بین بودن خوب نیست

زندگی ی باره

شاید اشتباه کنم ولی پای اشتباهم میمونم

استوری غمگین میزاره میدونم چیزش نشده  نه از لحاظ دختر مختر ازش مطمعنم ثابت شده از هر لحاظ اره ...

خب بهش پیام بده تو رابطه دو طرفه نباید فقط ی نفر کوتاه بیاد که

ی بار تو ی بار اون

شاید خیلی ازت دلخوره منتظره پیام بدی بهش

خب بهش پیام بده تو رابطه دو طرفه نباید فقط ی نفر کوتاه بیاد که ی بار تو ی بار اون شاید خیلی ازت دل ...

اصلا نمیخوام من اول پیام بدم ولی ببینم اگ تا فردا شب خبری نشد پیام میدم 

اخه اونی که ناراحت باشه منم این وسط بعد الان اون ناراحته

ولی خیلیم بد بین بودن خوب نیست زندگی ی باره شاید اشتباه کنم ولی پای اشتباهم میمونم

خب میگم بهت که

بروازش بپرس

من شجاعت داشتم میپرسیدم

اصلا نمیخوام من اول پیام بدم ولی ببینم اگ تا فردا شب خبری نشد پیام میدم  اخه اونی که ناراحت با ...

ببین واسه منم ی همچین چیزی پیش اومده بود تقریبا

منتها من خبر داشتم رفته خب بیرونو کجاست

فقط دیر برگشت خونه

بهش کفتم ناراحتم اومد ازدلم دراورد و دلیل قانع کننده اورد

منم قبول کردم

ولی درکل پسرت خوششون نمیاد خیلی گیر بدی

نگو اینجا برو اونجا نرو اینکارو بکن نکن

فقط بگو عزیزم اگه اینکارو کنی من ناراحت میشم

مطمئن باش اگه برات ارزش قائل باشه دیگه انجامش نمیده