catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 عنوان عاشق شدی؟ 381 بازدید | 43 پست به نظرتون اینکه انقدر دوسش دارم و بهش وابستم بده؟منی ک کلا به هیچ پسری اهمیت نمیدادم ب هیچکسیم حس خاصی نداشتمولی این ادم خیلی برام ارزشمندهخیلی 1402/11/22 | 05:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1787 خیلی بدهمحل سگ هیچکس روتابعدازدواج نده ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 خیلی بده محل سگ هیچکس روتابعدازدواج نده 😂اینجوری که نمیاد خاستگاریمدیووونه ای؟
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 اگ طرفت قدر بدونه و ادم. حسابی باشه خیلیم خوبه دقیقا همینطوریهخیلی ادم حسابیه خیلیییییییولی میترسم انقد دوسش دارم
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1787 😂اینجوری که نمیاد خاستگاریم دیووونه ای؟ باادب باشنه باتجربه ام ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 باادب باش نه باتجربه ام ن عزیزم منظوری نداشتماونجوریم ک تو میگی رفتار کنم طرف ب چیم دلخوش باشه؟
nilafff عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 221 دقیقا همینطوریه خیلی ادم حسابیه خیلییییییی ولی میترسم انقد دوسش دارم خودمم همینطورم قبلا میگفتم محاله از یکی خوشم بیاد و ابراز علاقه کنم به یه پسر ولی الان بدجور عاشق شدم ولی دو روزه قهریم دلم براش لک زده عشق زیادی هم ادمو اذیت میکنه بعضی وقتا
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 خودمم همینطورم قبلا میگفتم محاله از یکی خوشم بیاد و ابراز علاقه کنم به یه پسر ولی الان بدجور عاشق شد ... اره واقعا چرا قهرید؟؟ما قهرمون بیشتر ازچندساعت طول نمیکشه چون اگه من مقصر باشم میرم عذرخواهی میکنم و مسئله رو حلش میکنیم اگه اون مقصر باشه اون اینکارو میکنه
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1787 ن عزیزم منظوری نداشتم اونجوریم ک تو میگی رفتار کنم طرف ب چیم دلخوش باشه؟ باسیاستبهش احترام بزارمهربون باشیکسره پیام بدهولی تابعدازدواج وابسته اش نشوبراش خودکشی نکناگردیدی دوستت نداره محل سگش ندهمیاددنبالتمردهافقط محبت ومهربانی میخوان ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 باسیاست بهش احترام بزار مهربون باش یکسره پیام بده ولی تابعدازدواج وابسته اش نشو براش خودکشی نکن ... ارهه دقیقا همینمدلی رفتار میکنماولی از ته دلم خیلی دوسش دارم دست خودم نیو اونم خیلی حس میکنم دوسم داره
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1787 ارهه دقیقا همینمدلی رفتار میکنما ولی از ته دلم خیلی دوسش دارم دست خودم نی و اونم خیلی حس میکنم دوس ... ازش بپرسشایدنه بگه بشکنیولی بعداضررش بیشتره ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 ازش بپرس شایدنه بگه بشکنی ولی بعداضررش بیشتره خب مردارو نباید خیلی ب حرفشون توجه کنی مردا تو رفتارشون ثابت میکنن دوست دارن یا نه