catmom مدیر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 عنوان عاشق شدی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 43 پست به نظرتون اینکه انقدر دوسش دارم و بهش وابستم بده؟منی ک کلا به هیچ پسری اهمیت نمیدادم ب هیچکسیم حس خاصی نداشتمولی این ادم خیلی برام ارزشمندهخیلی 1402/11/22 | 05:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 خب میگم بهت که بروازش بپرس من شجاعت داشتم میپرسیدم بپرسم دوسم داره یا نه؟خب اینو. روزی صد بار بهم میگه با رفتارشم هزارا باز بهم ثابت کردهولی برامنی که ب هیچ پسری وابسته نمیشدم حس پیدا نمیکردمیکم عجیبه ک این ادم انقد برام با ارزش شده
nilafff عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 221 ببین واسه منم ی همچین چیزی پیش اومده بود تقریبا منتها من خبر داشتم رفته خب بیرونو کجاست فقط دیر بر ... اره خب منم خبر داشتم گفته بود با پسرعممو دوستاش بیرون میریم فقط دیر برگشت خیلیممنونم ازت انشالله که بهم برسید❤️
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 اره خب منم خبر داشتم گفته بود با پسرعممو دوستاش بیرون میریم فقط دیر برگشت خیلی ممنونم ازت انشالله ک ... خب دیگه پس بر اساس همون رفتار کن عزیزمولی خیلی شبیه همیم حتی رابطه مون🤦🏻♀️😂دوسداری بیشتر باهم صحبت کنیم؟
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1787 بپرسم دوسم داره یا نه؟ خب اینو. روزی صد بار بهم میگه با رفتارشم هزارا باز بهم ثابت کرده ولی برامنی ... نه اینطوری بچگانه نهبهش محترمانه احساست روبگووازش بپرس تمایل داره به هدف ازدواج ازحال وهوای هم باخبربشید؟!یعنی به اونهم اجازه انتخاب میدی ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
nilafff عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 221 خب دیگه پس بر اساس همون رفتار کن عزیزم ولی خیلی شبیه همیم حتی رابطه مون🤦🏻♀️😂 دوسداری بیشتر باه ... اره خوشحال میشممنم که بیخوابی زده به سرمبدجور بهش عادت کردم شبایی که نیس عین بچه های شیر خوار یهو نصف شب بیدار میشم
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 نه اینطوری بچگانه نه بهش محترمانه احساست روبگو وازش بپرس تمایل داره به هدف ازدواج ازحال وهوای ه ... خیلی راجب اینده اتفاقا باهام حرف میزنهراجب ترس هایی ک داره از اینده ازخانوادممن مشکلم درکل باخودمهنه اون
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 اره خوشحال میشم منم که بیخوابی زده به سرم بدجور بهش عادت کردم شبایی که نیس عین بچه های شیر خوار یه ... وای منم دقیقاپلتفرم اجتماعی چی داری عزیزم اونجا راحت تر میتونیم صحبت کنیم
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1787 خیلی راجب اینده اتفاقا باهام حرف میزنه راجب ترس هایی ک داره از اینده ازخانوادم من مشکلم درکل باخود ... اینکه مستقیم بگی خیلی فرق دارهاون ممکنه به عنوان دوست داره باتوحرف میزنه ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
nilafff عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 221 وای منم دقیقا پلتفرم اجتماعی چی داری عزیزم اونجا راحت تر میتونیم صحبت کنیم تلگرام اگ. داری ایدیتو خصوصی برام بفرس
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 اینکه مستقیم بگی خیلی فرق داره اون ممکنه به عنوان دوست داره باتوحرف میزنه ن بابا دوست چیه؟ت رابطه ایممستقیم هم راجبش حرف زدیممن فقط حس میکنم نباید بیش از حد محبت کنم
catmom مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1084 تلگرام اگ. داری ایدیتو خصوصی برام بفرس اره عزیزم الان درخواست میدم قبول کن
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1787 ن بابا دوست چیه؟ ت رابطه ایم مستقیم هم راجبش حرف زدیم من فقط حس میکنم نباید بیش از حد محبت کنم یعنی بهش گفتی برای ازدواج؟! ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
آیدای_او_ عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1562 باسیاست بهش احترام بزار مهربون باش یکسره پیام بده ولی تابعدازدواج وابسته اش نشو براش خودکشی نکن ... موافقم
آیدای_او_ عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1562 ن بابا دوست چیه؟ ت رابطه ایم مستقیم هم راجبش حرف زدیم من فقط حس میکنم نباید بیش از حد محبت کنم همه چیز به اندازهخودتو زیادی درگیرش نشون ندهمحبت کن،احترام بذار ولی جوری نباش که فکر کنه همه کاراتو ول کردی و ۲۴ ساعت درگیر زنگ و پیامشیخودتو مشتاق نشون بده ولی دور از جون احمقانه نباشه ،مردا درگیر زنایی میشن که خودشونو تو رابطه خار نکنن